Keukenplannen? Laat je inspireren in een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij.

Keukens De Abdij zet sinds 2020 in op echte belevingstoonzalen. Een idee van hun klanten, waar ze maar al te graag mee aan de slag gingen. Het doel van dit totaalconcept? Je laten zien hoe het bij je thuis kan zijn. Het advies van de interieurontwerpers krijg je er gratis bij. 

Beleef jouw keuken

Een belevingstoonzaal gaat verder dan een normale toonzaal, omdat je binnenwandelt in een totaalbeleving. De belevingstoonzalen van Keukens De Abdij zijn ontworpen om al je zintuigen te prikkelen en je te laten kennismaken met de eindeloze mogelijkheden. Je ontdekt er verschillende keukenstijlen in een volledig aangekleed interieur, doorgetrokken tot in de leefruimte. 

Elke ruimte binnen de toonzalen is zo ingericht dat de keuken, de woonkamer, de vloer, de decoratie tot aan de muren en het plafond passen bij de uitgekozen stijl. Je kijkt je ogen uit en doet ideeën op voor jouw totaalinterieur. Bovendien kan je gelijk kennismaken met de nieuwste keukentrends en de slimste oplossingen.

Ontdek hier een belevingstoonzaal in jouw regio en plan jouw inspirerende uitje.

Professioneel advies voor jouw maatkeuken 

Voor jou werken de keukenadviseurs en interieurontwerpers een nieuwe keuken op maat uit en geven ze advies rond de integratie met je interieur. Maak een afspraak in de toonzaal van je keuze en laat je adviseren.

De nieuwste belevingstoonzaal van Keukens De Abdij al ontdekt? Die vind je in het prachtige Zoersel. Ga zeker eens langs en laat je betoveren door een wereld van keukens. Ontdek het adres en de openingsuren

In samenwerking met Keukens De Abdij

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.