Batibouw 2023 gemist? Ontdek de stand van Keukens De Abdij via de aftermovie.

Keukens De Abdij gemist op Batibouw? Bekijk dan de aftermovie om de keukens van hun indrukwekkende stand te bekijken. Het is trouwens nog niet te laat om de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken te gaan beleven. Bezoek een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij in je regio en doe frisse ideeën op voor jouw keukenproject.

Ontdek de nieuwste keukentrends 

Op de Batibouw stand van Keukens De Abdij viel heel wat te ontdekken. Verschillende keukenstijlen en kleuren, maar ook de nieuwste keukentrends voor 2023. De rustgevende eenvoud van de Ibiza keuken, het pittige design van de Japandi keuken en het comfort van de moderne leefkeuken. Je kon het allemaal beleven op hun stand.

Bekijk hier de getoonde keukens in detail
Ontdek hier de nieuwste keukentrends

Bezoek een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij 

Wil je de mogelijkheden graag zelf beleven? Breng dan zeker een bezoekje aan één van de belevingstoonzalen. In een moeite kan je kennismaken met de keukentrends van 2023 en de slimste oplossingen. De keukenadviseurs en interieurontwerpers adviseren je graag.

Ontdek hier een belevingstoonzaal in jouw regio en plan jouw inspirerende uitje. Liever eerst wat meer info? Vraag dan hier je gratis brochures aan.