Franke’s Smart familie

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Speelse, stedelijke esthetiek in een keuken die tijd en ruimte bespaart. Smart is het nieuwe allround keukensysteem (spoeltafels – keukenkranen – dampkappen) van Franke dat de klant maximale waarde voor zijn geld biedt, met ultramoderne functionaliteit en een tijdloos design. Het is ontworpen voor wie jong of jong van geest is, graag in een moderne omgeving woont en betrouwbare kwaliteit wil aan een goede prijs.

Meer nieuws van Franke nv

évier cuisine Franke
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kraanwerkbank. De inbouwspoeltafel met grote spoelbak en afdruipvlak is vervaardigd van Fragranit+ in de nieuwste kleur Alabasterwit.

Style werd bekroond met de iF-award en de Red Dot Award.

Franke Pescara
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

KRANIGE PESCARA

Voor de ontwikkeling van de nieuwste keukenkraan Pescara haalde Franke de mosterd bij professionals. Dat Pescara verwant is aan de kranen die worden gebruikt in de professionele keuken, is eraan te zien. Wat onmiddellijk opvalt, is de zichtbare flexibele metalen slang die de kraan extra hoogte geeft.

Pescara is beschikbaar in een L- en een XL-versie, elk met een verschillende hoogte. Vanaf de kraanvoet gemeten zijn de L- en de XL-versie respectievelijk 42 cm en 59 cm hoog.