Franke’s Smart familie

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Speelse, stedelijke esthetiek in een keuken die tijd en ruimte bespaart. Smart is het nieuwe allround keukensysteem (spoeltafels – keukenkranen – dampkappen) van Franke dat de klant maximale waarde voor zijn geld biedt, met ultramoderne functionaliteit en een tijdloos design. Het is ontworpen voor wie jong of jong van geest is, graag in een moderne omgeving woont en betrouwbare kwaliteit wil aan een goede prijs.

Meer nieuws van Franke nv

Franke Active Plus kraan koper
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Meer kleur in de keuken met Franke

Soort zoekt soort of tegengestelden trekken aan? Franke speelt Cupido en gaat op zoek naar jouw perfecte keukenmatch. Wil je graag een keuken waar de kleuren naadloos in elkaar overlopen? Of mix & match je er liever op los om een bijzonder en kleurrijk designstatement neer te zetten? Met de Active Plus-keukenkranen combineer je naar hartenlust. Wat is jouw type?

franke kraantjeswater
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De dorstlesser die een gezin tot 400 euro per jaar bespaart

Wat overschakelen naar kraantjeswater een gemiddeld gezin kan opleveren? Een besparing van zo’n €400 per jaar én 500 plastic flesjes minder op de afvalberg. Franke ontwikkelde een kraan waar een filter in verwerkt zit. Zo is een aparte filterinstallatie niet meer nodig.

Franke spoeltafel
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Spoel je inspiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door. Tijdens het koken staan we maar liefst zestig procent van de tijd aan de spoeltafel. En dus willen we dat die spoeltafel helemaal on trend is. Zeker nu keukens meer dan ooit leefruimtes zijn.

Franke box center
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

Vraag het aan eender welke chef: organisatie is alles in de keuken. Aparte keukenonderdelen op elkaar afstemmen, helpt om diverse handelingen naadloos in elkaar te laten overgaan. Franke perfectioneert dit principe met de Box Center: een spoeltafel waarin je de belangrijkste keukenaccessoires kan bewaren en die er ook nog modern uitziet met zijn hoekradius van slechts 12 mm.

évier cuisine Franke
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kraanwerkbank. De inbouwspoeltafel met grote spoelbak en afdruipvlak is vervaardigd van Fragranit+ in de nieuwste kleur Alabasterwit.

Style werd bekroond met de iF-award en de Red Dot Award.