Franke’s Maris familie

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een warme en gezellige omgeving vol slimme functies en gemakkelijk te reinigen spoeltafels, keukenkranen en dampkappen. Maris is een gebruiksvriendelijk keukensysteem van Franke waarmee koken geen hard werk meer is. Zo wordt het telkens weer een plezier om favoriete gerechten klaar te maken. Gezinnen genieten met Maris gegarandeerd van de momenten waarop ze zich samen ontspannen en samen koken.

Meer nieuws van Franke nv

Franke box center
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

Vraag het aan eender welke chef: organisatie is alles in de keuken. Aparte keukenonderdelen op elkaar afstemmen, helpt om diverse handelingen naadloos in elkaar te laten overgaan. Franke perfectioneert dit principe met de Box Center: een spoeltafel waarin je de belangrijkste keukenaccessoires kan bewaren en die er ook nog modern uitziet met zijn hoekradius van slechts 12 mm.

évier cuisine Franke
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kraanwerkbank. De inbouwspoeltafel met grote spoelbak en afdruipvlak is vervaardigd van Fragranit+ in de nieuwste kleur Alabasterwit.

Style werd bekroond met de iF-award en de Red Dot Award.

Franke Pescara
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

KRANIGE PESCARA

Voor de ontwikkeling van de nieuwste keukenkraan Pescara haalde Franke de mosterd bij professionals. Dat Pescara verwant is aan de kranen die worden gebruikt in de professionele keuken, is eraan te zien. Wat onmiddellijk opvalt, is de zichtbare flexibele metalen slang die de kraan extra hoogte geeft.

Pescara is beschikbaar in een L- en een XL-versie, elk met een verschillende hoogte. Vanaf de kraanvoet gemeten zijn de L- en de XL-versie respectievelijk 42 cm en 59 cm hoog.