Kijk binnen in de keuken van Natalia

Eén van de bekendste klanten van DSM Keukens is Natalia. Na vele jaren is ze nog steeds dolverliefd op haar keuken, waar ze met haar gezin vele uren in spendeert. MNM-presentatrice en vlogster Alexandra Gadzina ging langs voor een blik in de keuken van Natalia. Ook haar keukengeheimen werden onthuld.

Vijftien jaar geleden verbouwde Natalia haar huis. Daar had ze natuurlijk ook een keuken voor nodig. Via niemand minder dan Kelly Pfaff kwam ze terecht bij DSM Keukens. Wat voor haar doorslaggevend was om met hen samen te werken is de manier van aanpak. De aangename sfeer die DSM Keukens met zich meebrengt overtuigde haar meteen. Natalia’s favoriete functionaliteit in haar keuken? Dat is zonder twijfel het keramische werkblad. Een werkblad dat makkelijk proper te houden is en geen vlekken achterlaat is voor haar een troef.

Waar ze verder mee pronkt, is het feit dat haar keuken na 15 jaar nog steeds zo goed als nieuw is. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de keuken niet vermindert. Intussen heeft ze ook ingebouwde kasten voor haar wasplaats op maat laten maken bij DSM Keukens, volgens haar 'de indrukwekkendste voor en na ooit'.

Wil jij graag thuiskomen in een keuken als deze? Spring dan gerust eens binnen in een van de toonzalen van DSM Keukens.
Download hier het inspiratieboek en doe frisse ideeën op.  

In samenwerking met DSM Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.