Familiebedrijf Dovy keukens stelt zich voor!

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kom binnen bij Dovy keukens, waar de familie zich voorstelt. In deze videoreportage wordt meer uitleg gegeven over de werkwijze van Dovy Keukens en neem je in kijkje in de fabriek. De landelijke keukens en moderne keukens zijn het topresultaat van echte vakmanschap. Van ontwerp tot plaatsing van de keuken wordt u met zorg begeleid.

Meer nieuws van Dovy Keukens

Dolle Dovy dagen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De Dolle Dovy Dagen!

Tijdens de Dolle Dovy Dagen worden er heel wat leuke workshops  georganiseerd, interessante kortingen en een wedstrijd met een prijzenpot van € 17.500. Geniet van een wijn- of gindegustatie, krijg gratis kleuradvies, kom koken met de kinderen, proef van vers bereide pasta’s, enz

Nog tot en met 9 december 2018.

Ontdek alle Dolle Dovy evenementen: www.dovykeukens.be/dolle-dovy-dagen

Dovy Boeiende texturen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dit zijn ze: de nieuwste keukentrends!

De keuken is vaak het kloppend hart van de woning. En als ze volop mogelijkheden biedt en knap afgewerkt is, ben je er helemaal niet meer weg te slaan. Deze nieuwigheden houden het spannend! Ben jij al mee?

Batibouw 2018 - Dovy neemt opnieuw deel!

Dovy Keukens zal in 2018 opnieuw deelnemen aan Batibouw in Brussel. De standplaats wordt bijna dubbel zo groot om deze nieuwigheden aan het grote publiek te kunnen voorstellen : keukendeuren in 24 mm dikte, ‘scarved oak’ en zwarte keukens. 

Keukens - Dovy - Scarved oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kies slim en blijf jarenlang verliefd op je keuken

Feit: je koopt niet elke dag een keuken. Daarom is het belangrijk dat die lang meegaat. Verder wil je er niet te snel op uitgekeken raken. Een tint of afwerking die vandaag helemaal trendy is, kan na een jaar al gedateerd lijken. Hoe vind je die tijdloze keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft?

Keuken - Dovy - Scarved Oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Geruwd hout in combinatie met stoere kastdeuren : chic & trendy!

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist je al. Maar wist je ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.