Familiebedrijf Dovy keukens stelt zich voor!

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kom binnen bij Dovy keukens, waar de familie zich voorstelt. In deze videoreportage wordt meer uitleg gegeven over de werkwijze van Dovy Keukens en neem je in kijkje in de fabriek. De landelijke keukens en moderne keukens zijn het topresultaat van echte vakmanschap. Van ontwerp tot plaatsing van de keuken wordt u met zorg begeleid.

Meer nieuws van Dovy Keukens

Dovy keukens zomeractie
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Zomeractie bij Dovy Keukens

Maak kennis met de zomeractie bij Dovy Keukens & scoor een gratis vaatwas en 50% korting op uw inductiekookplaat!

Batibouw 2018 - Dovy neemt opnieuw deel!

Dovy Keukens zal in 2018 opnieuw deelnemen aan Batibouw in Brussel. De standplaats wordt bijna dubbel zo groot om deze nieuwigheden aan het grote publiek te kunnen voorstellen : keukendeuren in 24 mm dikte, ‘scarved oak’ en zwarte keukens. 

Keukens - Dovy - Scarved oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kies slim en blijf jarenlang verliefd op je keuken

Feit: je koopt niet elke dag een keuken. Daarom is het belangrijk dat die lang meegaat. Verder wil je er niet te snel op uitgekeken raken. Een tint of afwerking die vandaag helemaal trendy is, kan na een jaar al gedateerd lijken. Hoe vind je die tijdloze keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft?

Keuken - Dovy - Scarved Oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Geruwd hout in combinatie met stoere kastdeuren : chic & trendy!

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist je al. Maar wist je ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.

Keukens - Dovy cottage Provence
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Richt je keuken functioneel in met deze praktische tips...

Een mooie nieuwe keuken kost veel geld en daarom is het belangrijk om eerst over praktische zaken na te denken. De indeling moet immers perfect op de gebruiker worden afgestemd.