Binnenkijken in de keuken van Bea en Luc

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Peter Van Asbroeck ging eens een kijkje nemen bij Bea en Luc, waar Dovy Keukens een nieuwe keuken heeft geïnstalleerd.

Meer nieuws van Dovy Keukens

Batibouw 2018 - Dovy neemt opnieuw deel!

Dovy Keukens zal in 2018 opnieuw deelnemen aan Batibouw in Brussel. De standplaats wordt bijna dubbel zo groot om deze nieuwigheden aan het grote publiek te kunnen voorstellen : keukendeuren in 24 mm dikte, ‘scarved oak’ en zwarte keukens. 

Keukens - Dovy - Scarved oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kies slim en blijf jarenlang verliefd op je keuken

Feit: je koopt niet elke dag een keuken. Daarom is het belangrijk dat die lang meegaat. Verder wil je er niet te snel op uitgekeken raken. Een tint of afwerking die vandaag helemaal trendy is, kan na een jaar al gedateerd lijken. Hoe vind je die tijdloze keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft?

Keuken - Dovy - Scarved Oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Geruwd hout in combinatie met stoere kastdeuren : chic & trendy!

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist je al. Maar wist je ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.

Keukens - Dovy cottage Provence
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Richt je keuken functioneel in met deze praktische tips...

Een mooie nieuwe keuken kost veel geld en daarom is het belangrijk om eerst over praktische zaken na te denken. De indeling moet immers perfect op de gebruiker worden afgestemd.

Keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Onderhoudsvriendelijke materialen voor de keuken

Open keukens met veel kastruimte en een groot keukeneiland worden steeds populairder. Maar een grote keuken vraagt niet altijd meer onderhoud. Integendeel, de consument van vandaag kiest heel specifiek voor onderhoudsvriendelijke materialen in de keuken, zowel voor de buitenkant van de kasten, de binnenkant, als het onderhoud van het werkblad.