Krijg advies in de Blum showroom

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De aankoop of renovatie van een keuken is niet eenvoudig. Door het kostenplaatje zijn foute keuzes geen optie. Daarom biedt Blum de keukenproefrit aan. Zo kan je in jouw toekomstige keuken rondlopen om te zien en voelen of het plan wel klopt. Maak een afspraak in de Blum showroom (Sint-Niklaas) en bouw je keuken op ware grootte na!

Maak een afspraak

Via het contactformulier op www.orgalux.com/nl-be/showrooms of

bel +32 3 778 71 11 of mail naar info@blumshowroom.be

Meer nieuws van Blum

Blum keukenproefrit
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Maak een proefrit in je nieuwe keuken met Blum

Een nieuwe keuken kiezen is allesbehalve eenvoudig. Daarbij kijk je vooral naar wat je mooi vindt, maar wat je handig vindt is net zo belangrijk. Die praktische kant ontdek je tijdens een keukenproefrit bij Blum. Zo weet je precies of de keuken die jij voor ogen hebt écht bij je past!

Batibouw 2018: Van Hoecke speelt in op de toenemende urbanisatie met SPACE TOWER

Onze woonruimte wordt kleiner én duurder. Een evolutie waar Van Hoecke, expert in meubelbeslag, al jaren op inzet met z’n innovatieve technologieën en ingenieuze opbergoplossingen. Het familiebedrijf toont op Batibouw 2018 onder meer de grootste variant van de SPACE TOWER, een voorraadkast met een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest.

Keuken - Blum spoelbaklade
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De Spoelbaklade - Een echte plaatswinner!!!

De ruimte rond een spoelbak is altijd een verloren ruimte! Dankzij Blum is er hier eindelijk een oplossing voor: De spoelbaklade, een fascinerende oplossing die de beschikbare ruimte optimaal benut! Zo blijven zelfs sponzen, vodden en afwasmiddel uit het zicht en toch binnen handbereik!

Keuken : koken wordt kinderspel met orgalux
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

ORGALUX-keukenaccessoires, en koken wordt kinderspel

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen. Een traditionele manier om het gezin te verenigen is samen koken. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een écht familiemoment. ORGALUX zet die traditie centraal en maakt er een zorgeloze activiteit van met efficiënte keukenaccessoires.

Storage heaven: de bijkeuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Storage heaven: de bijkeuken

Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel. Een paradijs voor de neatfreak, maar ook voor de chaoot: wie droomt er niet van een extra kamer met kasten, lades en handige oplossingen om alles een eigen overzichtelijke plek te geven? Blum, leverancier van onder meer lades, scharnieren en lade-indelingen, toont hoe opgeruimd ook netjes staat in de bijkeuken dankzij enkele slimme oplossingen.