Batibouw 2018 - Handig opbergen in de keuken

Dit jaar focust Van Hoecke tijdens Batibouw op 'opbergen'. Het is een basisbehoefte voor iedereen, maar ook vele mensen hebben er problemen mee. Blum geeft daarom een aantal tips & tricks mee aan de bezoekers van Batibouw, specifiek rond het opbergen in de keuken. 

Er wordt een vergelijking gemaakt tussen verschillende kasttypes, waaronder de klassieker met legplanken, waar je héél veel volume kunt opbergen, maar waar al vrij snel het overzicht weg is. Niemand weet nog wat er achteraan in de kast staat, met vervallen producten als gevolg. Een 2e klassieker is de "apothekerskast". Het ganse volume van de kast moet naar je toegetrokken worden en het dikwijls moeilijk is om er bepaalde levensmiddelen uit te halen. 

Wat Blum tijdens Batibouw laat zien, zijn hun oplossingen met ladesystemen.  Hier open je enkel de lade die je nodig hebt, zodat je een mooi overzicht hebt van wat er allemaal inzit. De zwaardere zaken steek je in lades onderaan, en producten die je veel nodig hebt steek je op ooghoogte. Ontdek handige lade-indelingen voor je maatwerk keuken.

Benieuwd naar de handige opbergoplossingen van Blum? Vraag je gratis brochure aan.