Hoe een filterkraan installeren

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Meer nieuws van BLANCO Benelux

Keukenkraan 1
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Er stroomt geen water uit de kraan. Hoe kan dat?

Het zal je maar overkomen: je wil het waterreservoir van je koffiemachine vullen, maar er komt geen water uit de kraan. Of net als je de poetsemmer wil laten vollopen, sputtert de kraan. Is dat even balen! Hoe kan het dat er plots geen water meer uit de kraan loopt, en wat kan je eraan doen?

Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Weinig druk op het leidingwater, wat nu?

Snel even een vuil potje uitspoelen, denk je. Je draait de kraan open, maar het water stroomt minder hard dan normaal. Wat nu? Die lage waterdruk kan verschillende oorzaken hebben. We overlopen ze voor jou en reiken oplossingen aan. Mogelijk kun je dit probleem zelf tackelen, zonder de hulp van een loodgieter.  

Zwarte spoelbak 1
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keukeninspiratie: de diepzwarte spoelbak als elegante blikvanger

Droom jij van een verfijnd keukenontwerp? Zwart oogt geraffineerd, gaat nooit uit de mode en laat zich makkelijk combineren. Een geslaagd accent bekom je met spoelbakken in Silgranit® PuraDur® zwart. Ze komen met bijpassende mengkranen en interessante materiaalvoordelen.

Volumekraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Wereldprimeur: een kraan die exact de hoeveelheid water afmeet

Blanco pakt met de EVOL-S Volumekraan uit met een wereldprimeur. Het is de eerste kraan ter wereld die hoeveelheden water exact kan afmeten. Zo heb je geen maatbeker meer nodig en kan je je recepten tot in de puntjes afwerken. Het Dynamic Flow Control System dat de kracht van de straal laat afhangen van de gewenste hoeveelheid is de kers op de kaart.

keuken monochroom
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een monochrome keuken? Alles behalve monotoon

Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart? Ga voor één luxueus geheel en kies voor een spoelbak, kraan en werkblad gemaakt uit één materiaal: roestvrijstaal. Monochroom is nog steeds een populaire trend in de keuken.