Breng kleur in je keuken met spoeltafel BLANCO SITY en keukenkraan BLANCO VIU

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De spoeltafel SITY by BLANCO brengt kleur in het leven. Of het nu kiwi, lemon, orange of lava grey is, de spoeltafel uit Silgranit® brengt kleur en leven in de keuken met zijn precies passende snijplank en bakje. Met de afgestemde keukenkraan BLANCO VIU belichaamt deze combi een moderne en stedelijke stijl.

Interesse in de spoeltafels en mengkranen van BLANCO? Vind hier een verdeler in jouw buurt.

Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan.


 

Meer nieuws van BLANCO Benelux

Volumekraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Wereldprimeur: een kraan die exact de hoeveelheid water afmeet

Blanco pakt met de EVOL-S Volumekraan uit met een wereldprimeur. Het is de eerste kraan ter wereld die hoeveelheden water exact kan afmeten. Zo heb je geen maatbeker meer nodig en kan je je recepten tot in de puntjes afwerken. Het Dynamic Flow Control System dat de kracht van de straal laat afhangen van de gewenste hoeveelheid is de kers op de kaart.

keuken monochroom
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een monochrome keuken? Alles behalve monotoon

Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart? Ga voor één luxueus geheel en kies voor een spoelbak, kraan en werkblad gemaakt uit één materiaal: roestvrijstaal. Monochroom is nog steeds een populaire trend in de keuken.

Kleur in je keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Breng kleur in je keuken met deze nieuwe spoeltafel en mengkraan

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu, in 2019 zijn kleuraccenten het nieuwe zwart. Met de nieuwe Blanco spoeltafel en mengkraan breng je kleur aan in je keuken. Als aanvulling of net als contrast met de rest van je keuken. De spoeltafel is uitgerust met een snijplank en bakje in een kleur naar keuze. En de kraan is er maar liefst in 4 kleuren zodat je kan afwisselen. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Fris, jong en speciaal! 

Keukentrends in kleine keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Zo benut je een kleine keuken optimaal

Steeds vaker kiezen we voor een compacte woning of appartement. Onze werkruimte in de keuken wordt zo ook kleiner. Daarom benut je die ruimte best optimaal. Dankzij de juiste keukenaccessoires kun je veel gemakkelijker koken, afwassen … Ontdek de ‘kitchen hacks’ die je heel wat geklungel en gevloek kunnen besparen.

Filtermengkraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Je eigen waterbron dankzij een filtermengkraan

Met een modern design en een innovatieve technologie maakt specialist BLANCO van je keukenkraan een verfrissende waterbron. Minder kalk, meer smaak. Dankzij deze filtermengkraan komt er rechtstreeks gefilterd drinkwater uit je kraan. Drink voortaan het lekkerste water bij je thuis, 100% hygiënisch en comfortabeler dan ooit.