Batibouw Open Deur bij NORDEX

Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

U bouwt of verbouwt de woning van uw dromen? Laat u adviseren en leiden door een echte specialist. De binnendeuren, de trap en het vloertype bepalen in sterke mate de stijl van uw woning. Welke stijl u ook kiest voor uw interieur, bij Nordex vind je de deur die er in past.

Ontdek hier de nieuwigheden die we toonden op Batibouw 2018.

Helemaal terug van nooit echt weggeweest: de collectie ‘retro Alfa & Omega’ staat voor een smaakvolle mix van hout en metaal.
Artisanaal vakwerk met een retro knipoog. Ultranieuw is de kleur brons bij de glazen deuren met superslank profiel. Bij de plankenhouten deuren brengt de nieuwe afwering “geborsteld” de natuurlijke nerf van het hout helemaal tot leven.
 
Ontdek ook de bijhorende trappen en parket.
Welkom op 17 en 18 maart in de 7 showrooms.
Je bent uitgenodigd, de deur staat open...

Meer nieuws van Nordex nv

Creatief met deuren

Binnendeuren krijgen steeds meer aandacht in de woonarchitectuur. Deuren komen immers in de hele woning voor. Daarom zijn ze, meer dan welk ander interieurelement ook, bepalend voor de look en feel van het geheel.

Opendeurdagen bij Nordex
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Ontdek de nieuwste trends op gebied van binnendeuren, trappen & parket!

Binnendeuren, de trap en de vloer bepalen zeer sterk de stijl van uw woning! Het is dus belangrijk dat je je laat leiden & adviseren door een echte specialist. Ontdek daarom tijdens de opendeurdagen bij Nordex de nieuwste trends en de nieuwste collectie Retro Alfa Omega.

Binnendeuren
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Met de deur in huis

Binnendeuren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in residentiële gebouwen. Zowel in pompeuze kastelen als in burgerlijke interieurs speelden de deuren een hoofdrol, om te imponeren, om ruimtes af te bakenen, en om warmte te sparen. Deze functies zijn sindsdien weinig veranderd, de looks des te meer.