Bedrijfsvoorstelling Decospan – een wereld vol met je favoriete plekken

Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

We leven in een wereld van onmiddellijke bevrediging, wegwerpcultuur, of beleven het vanachter een digitaal scherm. Decospan gelooft dat er een ander soort realiteit is: een wereld vol favoriete plekken. Plekken die inspireren, troosten, je definiëren en je helpen je thuis te voelen. En daar is geen plaats voor fake. In die wereld bepaalt je verbeelding alles. Klaar om deze realiteit te ontdekken? Die is misschien dichterbij dan je denkt.

Meer nieuws van Decospan

Oak vintage Hoboken wandbekleding
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Geef jouw interieur een trendy look met houten wandbekleding

In 2020 is houten wandbekleding opnieuw helemaal in en is het niet meer weg te denken in woonkamers, slaapkamers, inkomhallen en kantoren. Je vindt 3 toepassingen terug in wanddecoratie, elk met hun eigen look en feel. Of je nu kiest voor houten tegels, planken of latjes, met Astrata creëer je een modern interieur.

Parky herstellen
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Een kras of vlek op je houten vloer herstellen: zo doe je dat

Een houten vloer is iets om van te houden. Het is een stukje leven dat je in je huis haalt en geeft warmte en karakter aan je interieur. Het is dan ook goed om te weten dat je niet bang hoeft te zijn en voluit kan leven op je nieuwe houten vloer. Toch is een krasje of vlek niet ondenkbaar. Maar met Parky-parket, voorkom je krassen en vlekken op voorhand. Maak je er toch, dan repareer je je houten vloer snel en gemakkelijk.

Interieur hout
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Hout in het interieur: een breed assortiment maatwerkoplossingen

Hout past perfect bij de natuurlijke interieurtrend van het moment. Het voegt warmte en gezelligheid toe, het is het zeer duurzaam materiaal en past bij elke woonstijl. Wil je graag meer sfeer toevoegen aan je interieur? Verken mee de mogelijkheden.