Nieuwigheden in de badkamerwereld

Bij X2O kun je terecht voor badkamermeubels in iedere prijsklasse. Hun assortiment evolueert steeds met de nieuwste trends mee op de markt. Van modern tot rustiek, geen enkel type ontbreekt in het gamma. Service & klantentevredenheid is voor hen héél belangrijk. Dit bewijzen ze door 8 jaar garantie te geven, en dit ook werkelijk na te komen. Bekijk in deze video over badkamers, wastafels en doucheschermen, wat je van X2O mag verwachten.

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Op welke hoogte plaats je je regendouche?’ en andere vragen over je regendouche beantwoord

Zachte, warme waterdruppels die over je glijden, da’s zalig genieten! En je hoeft hiervoor niet te wachten op een regenbui tijdens een warme zomerdag. Met een regendouche haal je het ultieme wellness-gevoel in huis. Waar hou je rekening mee als je zo’n douche wilt (laten) installeren? Hoe hoog plaats je de douchekop? Verdiep je in de mogelijkheden.

Actie X²O Badkamers Vlaanderen: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

Langzaam verdrijft de herfst de warme zomer en komen de natte, koude dagen ter vervanging van de warme zomerse dagen. Dit wil zeggen dat het moment is aangebroken om enkele zaken binnenshuis aan te pakken en zo de twee donkerste seizoenen van het jaar door te komen.

Actie X²O Badkamers Nederland: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

X2O pakt uit met een niet te missen actie in Nederland! Ga voor kortingen tot -50% op het volledige badkamerassortiment en bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe en Villeroy&Boch.

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vragen hebt over afmetingen. Wat zijn goede afmetingen voor een hangtoilet, of voor een inloopdouche? Hoe groot is een comfortabel bad? Wat is de ideale afstand tussen de wastafel en de kraan? De ideale hoogte voor de plaatsing van een douchekop? Tijd voor antwoorden!

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’. Dit innovatieve materiaal is steeds populairder in de badkamer. En terecht! Ontdek de verschillende voordelen en toepassingen van deze blijvende topper.