Ontdek alle nieuwigheden van X²O op Batibouw 2020

De laatste trends en nieuwtjes uit de badkamerwereld worden getoond op de stand van X2O op Batibouw. Onder andere badkamers met industriële look: meubels betonkleuren, zwarte kranen en frames in de douche en onder andere de meubels, solid surface, massieve houtsoorten, ... stelen de show. Laat je inspireren door deze video en ontdek ook meer op de website van X2O.

Meer nieuws van X²O Badkamers

Bling in de badkamer: goudkleurige kranen voor een wow-effect

Een nieuwe badkamer, daar horen ook bijpassende badkamerkranen bij. Onderschat niet welke invloed die hebben op het totaalplaatje. Met goedgekozen kranen creëer je een harmonieuze look die klopt tot in de puntjes. Tegenwoordig gaan we ongegeneerd voor luxueus met (koper)goud.

‘Op welke hoogte plaats je je regendouche?’ en andere vragen over je regendouche beantwoord

Zachte, warme waterdruppels die over je glijden, da’s zalig genieten! En je hoeft hiervoor niet te wachten op een regenbui tijdens een warme zomerdag. Met een regendouche haal je het ultieme wellness-gevoel in huis. Waar hou je rekening mee als je zo’n douche wilt (laten) installeren? Hoe hoog plaats je de douchekop? Verdiep je in de mogelijkheden.

Actie X²O Badkamers Vlaanderen: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

Langzaam verdrijft de herfst de warme zomer en komen de natte, koude dagen ter vervanging van de warme zomerse dagen. Dit wil zeggen dat het moment is aangebroken om enkele zaken binnenshuis aan te pakken en zo de twee donkerste seizoenen van het jaar door te komen.

Actie X²O Badkamers Nederland: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

X2O pakt uit met een niet te missen actie in Nederland! Ga voor kortingen tot -50% op het volledige badkamerassortiment en bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe en Villeroy&Boch.

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vragen hebt over afmetingen. Wat zijn goede afmetingen voor een hangtoilet, of voor een inloopdouche? Hoe groot is een comfortabel bad? Wat is de ideale afstand tussen de wastafel en de kraan? De ideale hoogte voor de plaatsing van een douchekop? Tijd voor antwoorden!