Vent-Axia Svara: de automatische badkamerventilator die je kan aansturen met je Smartphone

Productvideo Vent-Axia Svara: de automatische badkamerventilator die je kan aansturen met je Smartphone. Het is mogelijk de uitsteltijd, nalooptijd en lichtgevoeligheid zelf in te stellen. Het basisdebiet van deze ventilator is reeds ingesteld, en hij detecteert licht en vocht. Dit kan dankzij vraagsturing volledig worden geoptimaliseerd.

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Batibouw 2018 - Ventilair Group op Batibouw

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkelingen. Deze keer van 22 februari tot en met 4 maart 2018 bij hun partners in hal 12, waaronder op stand 111.

 

Ventilair warmste week
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds. 

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners! We stellen er de Svara en Uniflexplus+ voor. Bezoek ons in hal 3.

Ventilatie - Ventilair maakt tv debuut
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, is de komende 2 weekenden te zien op Kanaal Z.

Logo ventilair
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

SLS Groep en Ventilair Group Belgium slaan de handen in elkaar

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, en tevens fabrikant van het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, en SLS Groep, aankoopgroepering op vlak van sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie, bestaande uit de groothandels Schrauwen, Lambrechts en Sax, slaan per vandaag de handen in elkaar voor een intensieve samenwerking op vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België.