Badkamerrenovatie van A tot Z

Een complete facelift voor je badkamer? Van Calster is specialist in badkamerrenovatie. Met honderden badkamerrenovaties per jaar, een ruime keuze en persoonlijke service. Bekwame vaklui realiseren je droombadkamer van A tot Z binnen de vooropgestelde termijn en volgens jouw wensen.

Meer nieuws van Van Calster

Van Calster doe het zelf weken
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Doe-het-zelf weken bij Van Calster Vloeren

Tijdens het 'groot' verlof gaan we met zijn allen weer aan het klussen en daar doen we bij Van Calster graag aan mee.

Ben je aan het bouwen of staat er een verbouwing op de agenda? Sla je voorraad tegels dan nu al in want in juli en augustus pakken we uit met GRATIS tegellijm bovenop onze scherpste tarieven!

Van Calster XXL deals
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaard. Vanwaar dit succes? En waarom zou je voor grootformaattegels kiezen? We belichten de voordelen én een interessante actie waarmee je fiks bespaart!

Van Calster XXL deals promo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

XXL deals: Een actie van groot formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd. Zeker in moderne interieurs omdat ze de ruimte een strak uitzicht en een bijzonder cachet geven. Ben je aan het bouwen of staat er een verbouwing op de agenda? Sla je voorraad dan nu al in want bij Van Calster pakken ze uit met hun XXL Deals!

Badreno opendeurdagen bij Van Calster

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgeleefd? Voldoet ze niet meer aan de huidige comfortnormen? Staat je ‘wasgelegenheid’ niet  alleen figuurlijk, maar ook letterlijk synoniem voor een koude douche?  Dan is het hoog tijd om een badkamerrenovatie te overwegen. Enkele gouden tips: overweeg ook een inloopdouche, stem je badkamer af op de toekomst en ga zeker bij Van Calster je licht opsteken.

Van Calster vloeren lentedeals
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Keiharde Lentedeals bij Van Calster vloeren

 Aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een mooie vloer of wandtegels? Wil je eindelijk werk maken van je terras of tuinpad? Zoek je uitstekende kwaliteit die toch budgetvriendelijk is? Dan is Van Calster met haar kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen alvast de ‘must visit’. Nu de lente in het land is, waait een briesje met keiharde lentedeals doorheen het uitgebreide aanbod. Er zijn tal van promoties en uitzonderlijke kortingen op tegels, parket én laminaat.