Douche waterdicht maken

Ben je klaar om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Deze video toont je stap voor stap hoe je een douche waterdicht maakt. Van alle benodigdheden als een lijmkam van 3 mm over de aanbevolen lijmwaterverhouding tot de overlap om lekkage tegen te gaan. Met deze video zet je makkelijk zelf je waterdichte douche.
Heb je toch nog enkele technische vragen? Onze gratis workshops zijn de ideale gelegenheid om hier een antwoord op te krijgen. Check dus zeker op www.impermo.be wanneer er een workshop plaatsvindt in jouw vestiging en schrijf je snel in!

Meer nieuws van IMPERMO

Batibouwkortingen op terrastegels
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Nu ook batibouwpromoties op terrastegels

De eerste zonnestralen verschijnen aan de hemel en je bent helemaal klaar om volop van een zonnige lente en zomer te genieten. Maar is jouw terras dat ook?

Meerlagig parket Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

DIY - Parket en luchtbevochtiging bij vriesweer

Waarom ontstaan er tijdens de winter scheurtjes in je parketvloer? Hout is een materiaal dat zich aanpast aan de luchtvochtigheid, waardoor het kan krimpen of uitzetten.

impermo cementtegel
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Trend : Kleurrijke patroontegels

Keramische patroontegels brengen de sfeer van weleer weer tot leven. Ze zijn veelvuldig gebruikt in Vlaamse herenhuizen en ook in Marokkaanse riads vind je ze nog steeds terug. Kies je voor traditionele kleurrijke patronen of liever een tekening van zwart en wit? Patroontegels zijn in een veelvoud aan woonstijlen toe te passen, ook voor een strak interieur vind je dus een geschikte patroontegel.

Impermo keramische tegel
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Trend : Groot, groter, grootst

De nieuwste technologieën maken het mogelijk om steeds grotere keramische tegels te produceren met dezelfde sterkte als kleinere formaten. XL-tegels zijn een echte trend bij iedereen die houdt van minimal chic of industriële look, maar ondertussen doet grootformaat ook zijn intrede in landelijke interieurs.

 

Batibouw 2018- De sfeer van weleer

Wil jij helemaal mee zijn met de laatste interieurtrends? Wij geven je alvast een overzicht van de tegeltrends voor 2018.