Dagmar Buysse renoveert badkamers van A tot Z

Wanneer Dagmar Buysse een badkamer renoveert, wordt de oude volledig gestript en wordt er een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd. Nieuwe elektriciteit, waterleidingen, tegels, verlichting, plafond en natuurlijk ook nieuwe toestellen. Er is werkelijk sprake van een metamorfose. Oude afgeleefde badkamers, worden omgebouwd tot functionele en onderhoudsvriendelijke badkamers die weer goed zijn voor heel wat jaren.

Ontdek uiteenlopende realisaties en laat je inspireren.

Meer nieuws van Dagmar Buysse

Douchewanden: welke afwerkingen kan ik kiezen?

Denk je bij wandbekleding voor je douche meteen aan tegels? Dat kan natuurlijk, maar er is zoveel meer mogelijk. Zeker wanneer je een onderhoudsvriendelijk en strak resultaat wil. Ontdek een reeks waterdichte afwerkingen en laat je adviseren over de beste keuze.

Doucheruimte inrichten: praktische tips

De douche is een belangrijke ruimte, waar je elke dag gebruik van maakt. Het is een plek om je op te frissen en de dagelijkse spanningen van je af te spoelen. Je ideale doucheruimte is afhankelijk van je dagelijkse behoefte. Ben je van plan je douche (opnieuw) in te richten? Hou dan rekening met deze praktische tips.

Tips & tricks voor de kleine badkamer

Wil je je kleine badkamer renoveren maar heb je moeite om deze in te richten? Ben je benieuwd hoe je het maximum uit deze ruimte van ontspanning haalt? Ontdek handige tips en trucs hoe je je compacte badkamer zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, zonder in te boeten op comfort, luxe of sfeer.

Een goedkope badkamer vinden voor jouw budget

Misschien denk je: “Een nieuwe badkamer, dat kost veel geld.” Geen zorgen, dit hoeft niet zo te zijn. Ook met weinig budget kun je een kwalitatieve badkamer plaatsen. Hoe pak je die budgetvriendelijke make-over aan en hoe kunnen wij helpen? Dat lees je hier.

Je badkamer renoveren, een slimme investering?

Als je denkt aan een goede investering, dan denk je misschien niet meteen aan de vernieuwing van je badkamer. Een kwalitatieve badkamer krikt nochtans de waarde van je huis, appartement of studio serieus op. Hoe pak je dit aan? Ontdek het in deze blogpost.