Badkamer vernieuwen? Neem een kijkje in de toonzaal van Dagmar Buysse

Om je badkamer te vernieuwen moet je zeker een van de toonzalen van Dagmar Buysse bezoeken. Je kan er heel veel materialen en leuke opstellingen zien. Alle materialen die je geselecteerd hebt om in je badkamer te laten plaatsen, worden eerst geïntegreerd in een 3D-ontwerp zodat je goed kan zien of alles bij elkaar past. De badkamerconsultants helpen je graag verder om de ideale badkamer samen te stellen volgens jouw smaak en jouw budget. Bezoek een van onze toonzalen, laat je inspireren en krijg persoonlijk advies van onze experten. 

Meer nieuws van Dagmar Buysse

Een goedkope badkamer vinden voor jouw budget

Misschien denk je: “Een nieuwe badkamer, dat kost veel geld.” Geen zorgen, dit hoeft niet zo te zijn. Ook met weinig budget kun je een kwalitatieve badkamer plaatsen. Hoe pak je die budgetvriendelijke make-over aan en hoe kunnen wij helpen? Dat lees je hier.

Je badkamer renoveren een slimme investering?

Als je denkt aan een goede investering, dan denk je misschien niet meteen aan de vernieuwing van je badkamer. Een kwalitatieve badkamer krikt nochtans de waarde van je huis, appartement of studio serieus op. Hoe pak je dit aan? Ontdek het in deze blogpost.

Welke factoren bepalen de prijs van mijn nieuwe badkamer?

Is je badkamer allesbehalve dat luxueuze oord van ontspanning waar je zo van droomt? Kop op, tegenwoordig kun je je badkamer snel upgraden. Er zijn oplossingen voor elk budget. Ontdek hoe de prijs van je badkamer bepaald wordt.