Hoe plaats je een douchegoot?

Designafwatering voor de inloopdouche

De vraag naar een stijlvolle waterafvoer voor de douche, in harmonie met de tegelverharding, is groter dan ooit. Badkamer en doucheruimte vormen voortaan één geheel zonder vervelende opstapjes!

Met de Top Showerline brengt ACO Douche de meest luxueuze douchegoot in de markt. Deze uitvoering brengt ons in vervoering dankzij de hoogstaande, elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking van het inox materiaal. Maak uw keuze uit de 10 roostervarianten. Ongetwijfeld vindt u het design van uw dromen! En bovendien zijn de gebruikte materialen, inox en glas, de meest hygiënische materialen die er bestaan.

Deze film toont u de plaatsing van deze douchegoot. Stap voor stap wordt u duidelijk uitgelegd hoe u tot een betegelde inloopdouche komt. Instapvriendelijk, makkelijk in onderhoud en moderner dan ooit!

Bestel uw douchegoot online! www.douche-shop.be

Meer nieuws van ACO Douche

Zelf een douchegoot plaatsen? Ontdek het snel in deze plaatsingsvideo!

Bij het inrichten van onze badkamer integreren we alsmaar vaker een betegelde inloopdouche. Het liefst eentje die zonder vervelende opstapjes doorloopt naar de badkamervloer. Dit is veilig voor kleine kinderen, maar ook praktisch als we een dagje ouder worden.

Afwatering voor de inloopdouche
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Mooie inloopdouche? Kies dan ook voor designafwatering

We kiezen steeds vaker voor een prachtige inloopdouche. Maar waarom zouden we die dan ontsieren door er een lelijke douchegoot of ouderwets afvoerputje in te plaatsen? ACO biedt vele mooie én functionele alternatieven.

ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid “Black Edition”. ACO speelt hiermee in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.