Kaldewei SoundWave: het innovatieve bad-audio systeem

Kaldewei SoundWave: het innovatieve bad-audio systeem  

Meer nieuws over Badkamer en Wellness

Kaldewei tweemaal bekroond met Red Dot prijs

Ahlen, april 2015. – Kaldewei overtuigde de jury van de prestigieuze designcompetitie “Red Dot Award: Product Design 2015” met niet één, doch met twee nieuwe producten: Meisterstück Emerso en Meisterstück Incava. Deze vrijstaande baden met geëmailleerde ommanteling werden met een de ‘Red Dot’ bekroond voor de uitmuntende kwaliteit van hun design. De bekroonde baden, die ontworpen werden in samenspraak met topdesigners Arik Levy en Anke Salomon, werden voor de eerste maal voorgesteld in maart 2015 tijdens de hoogaangeschreven internationale vakbeurs ISH.

Een douche die betovert!

Te mooi om waar te zijn. Dat is de nieuwe PEGA van Kermi. Met exclusieve technische en visuele kenmerken en een zacht afgerond design, gaat de reeks PEGA het charmeoffensief aan.

Kaldewei breidt Meisterstücke Collection uit

Na de succesvolle marktintroductie van de vrijstaande ligbaden met volledig geëmailleerde bekleding onder de naam Meisterstücke Collection vervult Kaldewei de veelvuldig geuite wens naar productuitbreiding in het segment hoek- en wandmontage: De ligbaden Meisterstück Centro en Meisterstück Conoduo zijn nu ook leverbaar in varianten met twee- en driezijdige volledig geëmailleerde bekleding. Kaldewei biedt nu dus compleet geëmailleerde oplossingen voor iedere inbouwsituatie.

Deel jouw ochtendreflex!

Ruil jij ook graag je badkamer thuis een keertje in voor een luxueuze beleving in een chique hotel te midden van een bruisende stad? Laufen stuurt je er 2 nachten naartoe!

Alles uit 1 stuk...

Kermi biedt meer dan alleen douchewanden, maar is ook een volledige badkamerinrichter: douchedeur, toiletdeur en afscheiding van de douche met  het toilet - alle versies in de TUSCA-serie in een uniforme designstijl die voor een buitengewone harmonie zorgt in de badkamer.

More video's of Badkamer en Wellness