Kaldewei SoundWave: het innovatieve bad-audio systeem

Kaldewei SoundWave: het innovatieve bad-audio systeem  

Meer nieuws over Badkamer en Wellness

Kaldewei tweemaal bekroond met Red Dot prijs

Ahlen, april 2015. – Kaldewei overtuigde de jury van de prestigieuze designcompetitie “Red Dot Award: Product Design 2015” met niet één, doch met twee nieuwe producten: Meisterstück Emerso en Meisterstück Incava. Deze vrijstaande baden met geëmailleerde ommanteling werden met een de ‘Red Dot’ bekroond voor de uitmuntende kwaliteit van hun design. De bekroonde baden, die ontworpen werden in samenspraak met topdesigners Arik Levy en Anke Salomon, werden voor de eerste maal voorgesteld in maart 2015 tijdens de hoogaangeschreven internationale vakbeurs ISH.

Do it yourself: Een waterdichte inloopdouche

Kies jij ook voor een drempelloze inloopdouche? De inloopdouche biedt verschillende voordelen en heeft zo de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Maar hoe maak je zo’n inloopdouche nu waterdicht?

Nooit meer natte handdoeken! Alles wat je moet weten over badkamerradiatoren

Om de eerste kou te bestrijden, beantwoorden we al je vragen over handdoekdrogers en badkamerradiatoren.

X²O vindt het evenwicht tussen kwaliteit, trends en tijdloos design

Het najaar brengt voor X2O opnieuw een opmerkelijke uitbreiding van het assortiment. Dat betekent nog meer badkamerdesign, nog meer mogelijkheden om de badkamer van je dromen samen te stellen. 

Een douche die betovert!

Te mooi om waar te zijn. Dat is de nieuwe PEGA van Kermi. Met exclusieve technische en visuele kenmerken en een zacht afgerond design, gaat de reeks PEGA het charmeoffensief aan.

More video's of Badkamer en Wellness