Kaldewei iconische oplossingen voor de badkamer

Kaldewei iconische oplossingen voor de badkamer

Meer nieuws over Badkamer en Wellness

Niva Bath, de perfecte combinatie van design en functionaliteit

Vasco breekt met trend om radiator zo dicht mogelijk tegen wand te plaatsen

Met haar nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van je badkamermomentjes.

Badkamer: Volg de badkamertrends van 2018

Tegels vormen de basis van je badkamer. Ze bepalen in grote mate de sfeer en warmte die je badkamer uitstraalt. Afhankelijk van de stijl – basic, luxueus, warm – die jij verkiest, zijn er een aantal trends die je kan volgen.

 

Badkamer – XL-douchebak

Innovatief en gloednieuw: de douchebak met ingebouwd drainsysteem en bijpassende keramische tegel. Optimaal plaatsings- en onderhoudsgemak gegarandeerd.

Grenzeloos douchecomfort dankzij bodemvrije schuifdeuren

"Welkom in de eerste liga". Dit was het motto in 2014 bij de lancering van de profieldouchereeks Liga. Nu werd de succesvolle reeks exact tijdens de start van ISH 2015 met ruimtebesparende bodemvrijeschuifdeurvarianten uitgebreid.

Een optimale douchebeleving met inbouwdouchekraanwerk

X²O houdt steeds de vinger aan de pols betreffende de nieuwste badkamertrends. Zo trekt de badkamerketen nu voluit de kaart van het inbouwdouchekraanwerk. Hierbij verdwijnt alle kraantechniek in de muur, wat resulteert in een strak design en meer bewegingsvrijheid in de douche zelf. 

More video's of Badkamer en Wellness