Bezoek Wonen in Mechelen

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Met een gloednieuwe look en inhoud wordt Wonen het niet te missen rendez-vous voor iedereen met (ver)bouw- en renovatieplannen en een hart voor hout.

Op Wonen kan je je 9 dagen lang bij meer dan 240 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

Meer nieuws over Wonen

Wonen 2016
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2016 : een blik op de woning van morgen

De bouw- en interieurbeurs Wonen in de Nekkerhal Mechelen gaat naar de 33ste editie toe. 248 exposanten laten het publiek van 23 tot 31 januari kennis maken met nieuwe technieken en producten, met het oog op wonen anno 2016. Plannen om te bouwen of het interieur te herinrichten? Op Wonen krijgen bezoekers onmiddellijk gedetailleerd advies en offertes op maat.

Wonen 2016 : Praktisch
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2016 : Mechelen

Wonen vindt plaats van 23 tot en met 31 januari in Nekkerhal Mechelen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om deze beurs te bezoeken!

Gratis ticket Wonen Mechelen
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Gratis inkomkaart Wonen Mechelen 2020

Van 25 januari tot 2 februari 2020 is het weer Wonen in Mechelen. In de Nekkerhal vind je op deze bouw- en interieurbeurs meer dan 250 exposanten met informatie over de nieuwste technieken en trends op het gebied van bouw- en interieur. Wil je erbij zijn? Kijk hier hoe je aan een ticket geraakt!

Wonen 2017 praktisch
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2017 : Praktisch

Waar & wanneer vindt wonen 2017 plaats?

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Bezoek je 'Wonen'? Zo scoor je er GRATIS een boekenpakket t.w.v. € 12,95 !

Van 25 januari tot en met 2 februari is het 'Wonen' in de Nekkerhal van Mechelen. Een aanrader, want je kunt er GRATIS een boekenpakket gaan ophalen! Het enige wat je daarvoor moet doen, is je vooraf registreren. Simpel, toch?

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE