Bis 2018 - Wat mag je verwachten?

Zet je schrap, want je kan dit najaar naar diverse bouwbeurzen voor advies en frisse ideeën. Ga in oktober zeker naar de BIS-beurs in Gent voor een speciale feesteditie: BIS bestaat 30 jaar! Meer dan 400 exposanten vechten er om je aandacht. Scoor dankzij Bouwinfo 2 gratis kaarten en ga de laatste trends spotten. Voor dankbetuigingen, bezoek stand 1015 (die van ons). See you!  

Meer nieuws over Bis Beurs 2018

Wienerberger stelt gevelsteencollectie Arces voor Karakterspeler

Op BIS, bouw- en inspiratiesalon, pakt Wienerberger uit met de nieuwe Terca gevelsteenreeks Arces onder het motto ‘See me, feel me, touch me’. De serie omvat immers bakstenen met een uitgesproken textuur, die erom schreeuwen aangeraakt te worden. En minstens even sterk is hun coloriet, dat vraagt om gezien te worden.

Ervaar fluisterstille innovatie in balansventilatie, bij Dierickx op BIS

En of je op de BIS-beurs innovaties kan spotten! Aan de stand van ventilatiespecialist Dierickx sta je oog in oog met de gloednieuwe generatie ventilatiesystemen van Vasco. What’s new? Dat lees je hier!

Bis, bouw- en inspiratieplatform viert 30ste verjaardag

Van 6 tot en met 14 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor bis, bouw- en inspiratiesalon. Dé bouwbeurs van Vlaanderen blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. En dat wordt gevierd! Met een XL-bezoekerswedstrijd en gratis toegang voor alle 30-jarigen. Daarnaast focust bis meer dan ooit op de service naar de bezoeker.

Ontdek hoe goed jouw buurt is en win gratis kaarten voor BIS beurs 2018!

“Een eigen huis, een plek onder de zon”?! Maar hoe zonnig is jouw buurt? Uit onderzoek blijkt dat we pessimistisch zijn over onze woonomgeving. 1 op 4 Belgen gelooft immers dat de leefkwaliteit van de buurt waar ze wonen de komende jaren zal verslechteren.

Kleidakpan Tradiva

Sterallures heeft de Tradiva kleidakpan ondanks haar naam niet, verbluffende eigenschappen des te meer. Ze wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Waarom? Omwille van haar variabele kop- en  zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is. Omwille van haar lichte golving, die aansluit bij alle mogelijke dakvormen. Omwille van de variatie aan uitvoeringen, perfect voor een rijk gamma aan architectuur met als gemeenschappelijk trekje een vleugje nostalgie.