Ecobouwers opendeur

Wat houdt de ecobouwers opendeur in? In de weekends van 10&11 & 17 en 18 november kun je verschillende ecologeische, energievriendelijke woningen bezoeken.  Iedere woning is gratis te bezoeken, maar er moet wel ingeschreven worden.  Dit kan op http://www.ecobouwers.be  

Meer nieuws over Ecobouwers opendeur

Ecobouwers Opendeur van 10 tot 18 november

10, 11, 17 en, 18 november komt België weer massaal op de been voor de Ecobouwers Opendeurdagen. Niet zomaar een openhuizendag, maar hét kijkwoningenevenement dat integraal kiest voor de toekomst.

Ecobouwers Opendeur groot succes! Bezoek volgend weekend ook een woning.

Dit weekend werd Ecobouwers Opendeur op gang getrapt, het opendeurevenement van energiezuinige en duurzame woningen. Meer dan 120 ervaren huiseigenaars ontvingen bijna 2000 kandidaat-bouwers in hun huis en deelden hun bouw-en renovatie-ervaringen met hen. Ook volgende weekend stellen meer dan honderd duurzame bouwprojecten in Vlaanderen en Brussel hun deuren open. De ideale manier om kennis en inspiratie op te doen voor je eigen (ver)bouwproject.

Stel al je vragen rond duurzaam (ver)bouwen tijdens de Ecobouwers Opendeurdagen

Op 9, 10, 11, 16 en 17 november kan je in heel Vlaanderen en Brussel terecht voor de Ecobouwers Opendeurdagen. Meer dan 100 duurzame (ver)bouwers stellen hun deuren open voor het grote publiek, en beantwoorden al je vragen.

Op stap met experts : Ecobouwers Pro!

Vanaf dit jaar bereidt Ecobouwers hun opendeurdagen uit met Ecobouwers PRO.  Verschillende voorlopers in de bouwsector stelden een speciaal programma samen voor deze dagen. Ze nemen je mee naar interessante werven, treffende voorbeeldgebouwen en geven je vooral een zeer goede uitleg. Ecobouwers Pro is voor iedereen toegangkelijk, maar de plaatsen zijn beperkt!

Een meegroei nul-energie woning

Jan en Toncica hebben een passie voor passiefbouw. Voor het derde jaar op rij zetten ze hun deuren open tijdens Ecobouwers opendeur om geïnteresssseerde bezoekers ten ontvangen in hun nulenergiewoning. Hun woning is te bezoeken op 7 en 8/11 om 10 en 14 uur.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE