Ecobouwers opendeur

Wat houdt de ecobouwers opendeur in? In de weekends van 10&11 & 17 en 18 november kun je verschillende ecologeische, energievriendelijke woningen bezoeken.  Iedere woning is gratis te bezoeken, maar er moet wel ingeschreven worden.  Dit kan op http://www.ecobouwers.be  

Meer nieuws over Ecobouwers opendeur

Ecobouwers opendeur : Bezoek de huizen van morgen!

In de weekends van op 11 & 12 en 18 & 19 november kan je weer een hele reeks inspirerende energievriendelijke en duurzame woningen bezoeken. Op die dagen organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 20e keer Ecobouwers Opendeur. 

Een meegroei nul-energie woning

Jan en Toncica hebben een passie voor passiefbouw. Voor het derde jaar op rij zetten ze hun deuren open tijdens Ecobouwers opendeur om geïnteresssseerde bezoekers ten ontvangen in hun nulenergiewoning. Hun woning is te bezoeken op 7 en 8/11 om 10 en 14 uur.

Ecobouwers Opendeurdagen van 10 tot 18 november

10, 11, 17 en, 18 november komt België weer massaal op de been voor de Ecobouwers Opendeurdagen. Niet zomaar een openhuizendag, maar hét kijkwoningenevenement dat integraal kiest voor de toekomst.

Ecobouwers Opendeurdagen 2017 - Neem een kijkje in 150 duurzaam gebouwde/gerenoveerde woningen

Het is weer zover: op 11 & 12 en 18 & 19 november zetten huiseigenaars over heel Vlaanderen hun deuren wagenwijd open voor het publiek. Gedurende 2 weekends kan je een kijkje nemen in meer dan 150 duurzaam gebouwde en gerenoveerde woningen. Bovendien geven de huiseigenaars zelf antwoord op al je vragen!

Op stap met experts : Ecobouwers Pro!

Vanaf dit jaar bereidt Ecobouwers hun opendeurdagen uit met Ecobouwers PRO.  Verschillende voorlopers in de bouwsector stelden een speciaal programma samen voor deze dagen. Ze nemen je mee naar interessante werven, treffende voorbeeldgebouwen en geven je vooral een zeer goede uitleg. Ecobouwers Pro is voor iedereen toegangkelijk, maar de plaatsen zijn beperkt!