Wonen Mechelen 2018 - Wat valt er te beleven?

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Van zaterdag 27 januari tot zondag 4 februari 2018 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de vernieuwde editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er gratis bouwadvies van zo'n 200 exposanten.

Wil je gratis naar deze beurs?  Bekijk dan hier hoe je een gratis kaart voor wonen kunt bemachtigen!

Meer nieuws over Wonen

Wonen 2017
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2017 : Mechelen

Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Van 28 januari tot 5 februari 2017 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de vernieuwde editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er hartig bouwadvies.

Wonen Mechelen 2018
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Bezoek 'Wonen' in Mechelen voor (ver)bouwinspiratie

Van 25 januari tot 2 februari 2020 kan je terecht in de Nekkerhal in Mechelen voor de nieuwste editie van 'Wonen'. Je kunt er op zoek gaan naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of om je woning opnieuw in te richten. Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

Wonen 2016
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2016 : een blik op de woning van morgen

De bouw- en interieurbeurs Wonen in de Nekkerhal Mechelen gaat naar de 33ste editie toe. 248 exposanten laten het publiek van 23 tot 31 januari kennis maken met nieuwe technieken en producten, met het oog op wonen anno 2016. Plannen om te bouwen of het interieur te herinrichten? Op Wonen krijgen bezoekers onmiddellijk gedetailleerd advies en offertes op maat.

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Bezoek je 'Wonen'? Zo scoor je er GRATIS een boekenpakket t.w.v. € 12,95 !

Van 25 januari tot en met 2 februari is het 'Wonen' in de Nekkerhal van Mechelen. Een aanrader, want je kunt er GRATIS een boekenpakket gaan ophalen! Het enige wat je daarvoor moet doen, is je vooraf registreren. Simpel, toch?

Wonen 2017 praktisch
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2017 : Praktisch

Waar & wanneer vindt wonen 2017 plaats?

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE