Wonen Mechelen 2018 - Wat valt er te beleven?

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Van zaterdag 27 januari tot zondag 4 februari 2018 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de vernieuwde editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er gratis bouwadvies van zo'n 200 exposanten.

Wil je gratis naar deze beurs?  Bekijk dan hier hoe je een gratis kaart voor wonen kunt bemachtigen!

Meer nieuws over Wonen

Wonen 2016 : Praktisch
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2016 : Mechelen

Wonen vindt plaats van 23 tot en met 31 januari in Nekkerhal Mechelen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om deze beurs te bezoeken!

Gratis ticket Wonen Mechelen
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Gratis inkomkaart Wonen Mechelen 2020

Van 25 januari tot 2 februari 2020 is het weer Wonen in Mechelen. In de Nekkerhal vind je op deze bouw- en interieurbeurs meer dan 250 exposanten met informatie over de nieuwste technieken en trends op het gebied van bouw- en interieur. Wil je erbij zijn? Kijk hier hoe je aan een ticket geraakt!

Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Bezoek je 'Wonen'? Zo scoor je er GRATIS een boekenpakket t.w.v. € 12,95 !

Van 25 januari tot en met 2 februari is het 'Wonen' in de Nekkerhal van Mechelen. Een aanrader, want je kunt er GRATIS een boekenpakket gaan ophalen! Het enige wat je daarvoor moet doen, is je vooraf registreren. Simpel, toch?

Wonen 2017 praktisch
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen.

Wonen 2017 : Praktisch

Waar & wanneer vindt wonen 2017 plaats?

Wonen Mechelen 2018
Geplaatst in Evenementen > Januari > Wonen > Wonen 2020.

Bezoek 'Wonen' in Mechelen voor (ver)bouwinspiratie

Van 25 januari tot 2 februari 2020 kan je terecht in de Nekkerhal in Mechelen voor de nieuwste editie van 'Wonen'. Je kunt er op zoek gaan naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of om je woning opnieuw in te richten. Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE