Ramen & deuren van Belisol tijdens Batibouw 2020

Belisol biedt de bezoeker op de Batibouw-stand een warm onthaal. De producten worden tentoongesteld, maar het is ook belangrijk dat er voldoende tijd gespendeerd wordt aan de klant. Tijd die er op Batibouw niet altijd is, men krijgt dan het advies om samen het project bij hem in de toonzaal te bekijken. 

De bezoeker kan op de Batibouw-stand mooie ramen en deuren vinden. Daarnaast kan hij een raam of deur visualiseren. Aan elk raam hangt een QR-code die de klant kan inscannen met zijn smartphone en zo het raam op de beursstand kan visualiseren in een gevel. Zo ziet hij hoe die er bij zijn thuis zou kunnen uitzien. Ook is er een deurensimulator waarmee de klant zijn eigen deur kan samenstellen en in een gevel kan visualiseren. Zo krijgt hij beter een gevoel bij een deur die hij kiest en kan hij zich inbeelden hoe het bij zijn thuis er in realiteit zou kunnen uitzien. 

Belisol innoveert op verschillende domeinen: product-technische en esthetisch. Het is hierbij vooral cruciaal om mee te blijven met de markt en tendensen. Een derde domein, en misschien de belangrijkste is de dienstverlening. Tot op plaatsing, maar ook nadien, gedurende de hele levenscyclus wil het bedrijf dicht bij de klant staan.

Meer nieuws van Belisol

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

Deze 3 factoren zorgen voor een goede akoestische isolatie van je ramen

Thermisch geïsoleerde ramen zorgen ervoor dat je aangenaam kunt wonen. Warm in de winter en koel in de zomer. Maar ook de akoestische isolatie zorgt voor meer wooncomfort. Ontdek welke elementen je ramen geluidsisolerend maken.

Terugblik: Belisol gooit 115.980 euro door ramen en deuren tijdens spetterende eindejaarsactie

Belisol blikt met gepaste trots terug op de zeer geslaagde eindejaarsactie ‘Win gratis ramen en deuren’. Gedurende de hele maand december organiseerden verschillende showrooms (alleen of in samenwerking met andere showrooms) een wedstrijd met een stevige Belisol-cheque als prijs. In totaal werd maar liefst 115.980 euro uitgedeeld aan de winnaars. De gelukkigen werden eind december en begin januari tijdens een slotevent bekendgemaakt.

Domotica smart home belisol
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Smart home: zo maakt domotica jouw leven makkelijker

Wat houdt een smart home precies in? Alle technieken van je huis worden met elkaar verbonden via slimme domoticasystemen. Van toegang, verlichting en verwarming tot beveiliging en zonwering. Bedienen kan gewoon via je smartphone. Vanuit je zetel, of van op afstand!  

Stel op bis zelf je droomdeur samen bij Belisol

Het is weer bis-beurs in Flanders Expo: het ideale moment om je (ver)bouwplannen verder uit te werken. Nieuwsgierig naar de ramen en deuren van Belisol? Bezoek dan van 5 tot en met 13 oktober de Belisol-stand (nr.1649), deel je plannen met een adviseur en ontwerp er je droomdeur. Welkom!