Ramen & deuren van Belisol tijdens Batibouw 2020

Belisol biedt de bezoeker op de Batibouw-stand een warm onthaal. De producten worden tentoongesteld, maar het is ook belangrijk dat er voldoende tijd gespendeerd wordt aan de klant. Tijd die er op Batibouw niet altijd is, men krijgt dan het advies om samen het project bij hem in de toonzaal te bekijken. 

De bezoeker kan op de Batibouw-stand mooie ramen en deuren vinden. Daarnaast kan hij een raam of deur visualiseren. Aan elk raam hangt een QR-code die de klant kan inscannen met zijn smartphone en zo het raam op de beursstand kan visualiseren in een gevel. Zo ziet hij hoe die er bij zijn thuis zou kunnen uitzien. Ook is er een deurensimulator waarmee de klant zijn eigen deur kan samenstellen en in een gevel kan visualiseren. Zo krijgt hij beter een gevoel bij een deur die hij kiest en kan hij zich inbeelden hoe het bij zijn thuis er in realiteit zou kunnen uitzien. 

Belisol innoveert op verschillende domeinen: product-technische en esthetisch. Het is hierbij vooral cruciaal om mee te blijven met de markt en tendensen. Een derde domein, en misschien de belangrijkste is de dienstverlening. Tot op plaatsing, maar ook nadien, gedurende de hele levenscyclus wil het bedrijf dicht bij de klant staan.

Meer nieuws van Belisol

Hoe onderhoud je aluminium ramen het best?

Dat je het glas van je ramen geregeld moet schoonmaken weet je wel. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de aluminium profielen een leven lang mooi blijven? Ontdek enkele heldere en gemakkelijke onderhoudstips voor aluminium ramen.

Nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Zo bereid je het voor

Ben je van plan het buitenschrijnwerk van je woning te vervangen? Een goed idee! Zo verbeter je voor een groot deel de energieprestaties van je woning. Hoe bereid je je voor op de plaatsing? Ontdek enkele van onze tips.

Actie Belisol: bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor je klaar! En dat uiteraard in alle veiligheid. Om de gezondheid van de Belisol medewerkers en die van jou als klant te waarborgen, gelden de nodige voorzorgsmaatregelen. Maar er is meer.

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

Deze 3 factoren zorgen voor een goede akoestische isolatie van je ramen

Thermisch geïsoleerde ramen zorgen ervoor dat je aangenaam kunt wonen. Warm in de winter en koel in de zomer. Maar ook de akoestische isolatie zorgt voor meer wooncomfort. Ontdek welke elementen je ramen geluidsisolerend maken.