Ramen & deuren van Belisol tijdens Batibouw 2020

Belisol biedt de bezoeker op de Batibouw-stand een warm onthaal. De producten worden tentoongesteld, maar het is ook belangrijk dat er voldoende tijd gespendeerd wordt aan de klant. Tijd die er op Batibouw niet altijd is, men krijgt dan het advies om samen het project bij hem in de toonzaal te bekijken. 

De bezoeker kan op de Batibouw-stand mooie ramen en deuren vinden. Daarnaast kan hij een raam of deur visualiseren. Aan elk raam hangt een QR-code die de klant kan inscannen met zijn smartphone en zo het raam op de beursstand kan visualiseren in een gevel. Zo ziet hij hoe die er bij zijn thuis zou kunnen uitzien. Ook is er een deurensimulator waarmee de klant zijn eigen deur kan samenstellen en in een gevel kan visualiseren. Zo krijgt hij beter een gevoel bij een deur die hij kiest en kan hij zich inbeelden hoe het bij zijn thuis er in realiteit zou kunnen uitzien. 

Belisol innoveert op verschillende domeinen: product-technische en esthetisch. Het is hierbij vooral cruciaal om mee te blijven met de markt en tendensen. Een derde domein, en misschien de belangrijkste is de dienstverlening. Tot op plaatsing, maar ook nadien, gedurende de hele levenscyclus wil het bedrijf dicht bij de klant staan.