Stalen binnendeuren voor iedereen tijdens batibouw 2018

Steelit is een belgische fabrikant in stalen binnendeuren die er voor zorgen dat stalen binnen deuren voor iedereen toegankelijk worden. Dit en veel meer vertelden ze aan onze camera tijdens batibouw 2018.  Het idee achter Steelit was om een collectie stalen binnendeuren te ontwikkelen in standaardafmetingen om in te spelen op de toenemende vraag naar stalen binnendeuren.

Meer nieuws over Batibouw 2020

Batibouw 2018 - Paleis 11 & 7 - De keuken

Tijdens Batibouw 2018 komt ook het functionele én esthetische hart van de woning aan bod, namelijk de keuken! De laatste jaren groeide de keuken uit van een puur functionele ruimte tot een plek waar je ook kan aperitieven, huiswerk maken of dineren met vrienden. Dat die leefkeuken er alleen maar populairder op wordt, blijkt op Batibouw: voor het eerst is niet alleen heel Paleis 11, maar ook een deel van Paleis 7 voorbehouden voor deze sector. 

Ga je naar Batibouw 2020? Zo scoor je er een GRATIS Compleet bouwinformatie boekenpakket!

Ga je dit jaar ook naar Batibouw? Zeker doen, want je kunt er GRATIS een ‘Compleet bouwinformatie boekenpakket’ gaan ophalen!

Batibouw 2018 - Word jij ook BEN op Batibouw 2018?

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Maar waarom zou je tot dan wachten als je nu al probleemloos BEN kan bouwen? Op www.iedereenBEN.be legt bouwcoach BEN uit waarop je moet letten om aan de 6 BEN-voorwaarden te voldoen. Liever face-to-face advies? Volg dan het IedereenBEN-parcours tijdens Batibouw 2018. Of, als Waalse Batibouwbezoeker, het  ConstruireQ-ZEN-parcours. Want tijdens Batibouw wordt ook de Waalse tegenhanger van www.iedereenBEN.be gelanceerd.

Indissima van Inda: minimalisme troef in de badkamer

De badkamer is een essentiële ruimte van een woning. Iedereen die op zoek is naar een vleugje moderniteit en een pure stijl, laat ongetwijfeld verleiden door de nieuwe collectie Indissima van Inda. De combinatie van ruwe materialen, de diepe zwarte kleur en een verfijnde afwerking hebben alles in huis om liefhebbers van een minimalistische stijl voor zich te winnen.

Waarom een warmtepomp altijd een slim idee is, ook bij renovatie

Bij nieuwbouw is een warmtepomp altijd een goede investering, dat weten we ondertussen wel. Maar ook bij verbouwingen is dat zo. Dankzij een goed geïsoleerde luchtdichte bouwschil, zijn de warmteverliezen beperkt en kan de warmtepomp optimaal renderen. Dat geeft InfoWarmtePomp.be, een gezamenlijk initiatief van tal van Belgische producenten en verdelers van warmtepompen, graag aan. Ontdek waarom een warmtepomp ook bij renovatie de verstandigste keuze is voor je verwarming en productie van warm water. 

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE