Stalen binnendeuren voor iedereen tijdens batibouw 2018

Steelit is een belgische fabrikant in stalen binnendeuren die er voor zorgen dat stalen binnen deuren voor iedereen toegankelijk worden. Dit en veel meer vertelden ze aan onze camera tijdens batibouw 2018.  Het idee achter Steelit was om een collectie stalen binnendeuren te ontwikkelen in standaardafmetingen om in te spelen op de toenemende vraag naar stalen binnendeuren.

Meer nieuws over Batibouw 2020

Batibouw 2018 - Paleis 11 & 7 - De keuken

Tijdens Batibouw 2018 komt ook het functionele én esthetische hart van de woning aan bod, namelijk de keuken! De laatste jaren groeide de keuken uit van een puur functionele ruimte tot een plek waar je ook kan aperitieven, huiswerk maken of dineren met vrienden. Dat die leefkeuken er alleen maar populairder op wordt, blijkt op Batibouw: voor het eerst is niet alleen heel Paleis 11, maar ook een deel van Paleis 7 voorbehouden voor deze sector. 

Batibouw 2018 - Paleis 6 & 7 - De badkamer

In Paleis 7 én een deel van Paleis 6 van BATIBOUW 2018 kun je alle nieuwe opvallende badkamertrends ontdekken.  Enerzijds het blijvende belang van energie- en waterbesparing, anderzijds de aanhoudende zoektocht naar meer comfort. Deze ruimte is volop in beweging en evolueert in onze compactere woningen van afgesloten en afgelegen plek naar een open ontspanningsoord. 

Nu 50 euro terugbetaald bij aankoop van een Skylux-dakraam SKY10 of SKY20

Op zoek naar een kwalitatief dakraam? Skylux legt je in de watten! Bestel je tussen 29 februari 2020 en 30 juni 2020 een dakraam van het type SKY10 of SKY20, dan kun je 50 euro korting pakken op het aankoopbedrag. Dit mag je niet laten liggen … 

Indissima van Inda: minimalisme troef in de badkamer

De badkamer is een essentiële ruimte van een woning. Iedereen die op zoek is naar een vleugje moderniteit en een pure stijl, laat ongetwijfeld verleiden door de nieuwe collectie Indissima van Inda. De combinatie van ruwe materialen, de diepe zwarte kleur en een verfijnde afwerking hebben alles in huis om liefhebbers van een minimalistische stijl voor zich te winnen.

Batibouwkorting bij Easykit

“Plaats zelf je verwarming, ventilatie, sanitair en/of elektriciteit met de hulp van Easykit en bespaar 50%

Profiteer van een extra korting en ontvang een extra Batibouwkorting. Meer info op https://easykit.be/contact/batibouwkorting

Actie loopt van 17/02/2020 tem 21/03/2020.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE