Stalen binnendeuren voor iedereen tijdens batibouw 2018

Steelit is een belgische fabrikant in stalen binnendeuren die er voor zorgen dat stalen binnen deuren voor iedereen toegankelijk worden. Dit en veel meer vertelden ze aan onze camera tijdens batibouw 2018.  Het idee achter Steelit was om een collectie stalen binnendeuren te ontwikkelen in standaardafmetingen om in te spelen op de toenemende vraag naar stalen binnendeuren.

Meer nieuws over Batibouw 2018

Batibouw 2018 - Bouwschil in het middelpunt van de belangstelling

Wie oplossingen zoekt voor zijn woning of vragen heeft over de recente introductie van het S-peil, kan terecht in Paleizen 4 en 5 tijdens BATIBOUW 2018, waar alles in het teken staat van de bouwschil. Niet alleen voor fabrikanten en bouwprofessionals, óók voor de eindklant. Specialisten stellen dat de prijs van een nieuwbouw met 5.000 euro zal stijgen. 

Batibouw 2018 - De toekomst is hernieuwbaar!

Ook hernieuwbare energie mag niet ontbreken tijdens Batibouw 2018.  Met de groene taxshift in het vooruitzicht staat één ding vast: de toekomst is hernieuwbaar! Voor wie vandaag bouwt of grondig renoveert, is groene energie dan ook eerder regel dan uitzondering. PV-panelen (fotovoltaïsche zonnepanelen) zijn al lang ingeburgerd, maar ook warmtepompen en zonneboilers zijn interessanter dan ooit. En wie zijn woningverwarming graag koppelt aan sfeer en gezelligheid, kan aan de slag met een (pellet)kachel.

Batibouw 2018 - verruimd aanbod, steunend op vaste waarden.

Bulex houdt de claim ‘Relax, it’s a Bulex’ onveranderd aan. Aan de hand van de nieuwste technologieën blijft Bulex, een van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair, zijn aanbod steeds verder uitbreiden en vernieuwen. Duurzaamheid en eenvoud blijven evenwel een constante. Op Batibouw 2018 stelen zowel de innovatie in het warmtepompgamma als de nieuwe waterverzachters de show. Het is ook uitkijken naar de avant-première van de volgende generatie condensatieketels Thema Condens FAS 48-65, die in het najaar van 2018 de huidige modellen zal vervangen. Intelligente regelingen maken het aanbod af. Daarom zet Bulex de MiGo en de MiPro regelaars graag nog eens in de kijker. Trouwe Bulex-installateurs kunnen bij al dit moois natuurlijk rekenen op een grondige training, uitgebreide technische assistentie en handige hulpmiddeltjes.

Batibouw 2018 - Easykit Beurspromotie

Je dressing of keuken die plaats je zelf? Zonder dat je een schrijnwerker bent? 
We vinden het dankzij een Zweedse meubelketen niet meer dan normaal.
We zouden dit ook kunnen laten doen? Geef nu zelf toe dat we een pak uitsparen door het zelf te doen.

Batibouw 2018 - Pure luxe in solid surface: de nieuwe Sonor verovert alle badkamers

Dat solid surface dé nieuwe trend is, dat hebben ze bij X2O al lang begrepen. De nieuwste telg in het assortiment? Het Balmani Sonor bad: een vrijstaande badkuip die schittert in elke badkamer dankzij zijn luxueuze uitstraling en afwerking in het moderne solid surface.