Batibouw 2018 - Nieuwigheden in de badkamerwereld van X²O

Welke trends zien we dit jaar terug op Batibouw?

We merken dat er steeds meer interesse is voor badkamermeubels in warme houtsoorten. We hebben bijvoorbeeld een houtvariant toegevoegd aan de Mitra Lucida-lijn, en de Mitra-meubels zijn nu ook beschikbaar in het warme teak. Op die manier worden koele ruimtes meteen een stuk gezelliger. Toch blijven ook klassiekers in witte lak het goed doen. Daarin hebben we dus ook een uitgebreid aanbod van zwevende en staande meubelen, in verschillende designs.

Solid surface blijft ook een populaire trend. Hiermee willen we dan ook blijven innoveren. Het materiaal is in onze collectie intussen niet alleen terug te vinden bij de badkuipen, maar er zijn ook waskommen, wastafels en zelfs accessoires in solid surface verkrijgbaar.

Maar onze missie blijft de badkamerdroom van elke klant kunnen realiseren, of die nu trendy is of niet. Wat je ook zoekt hebben we als grootste badkamerspecialist zeker in ons assortiment, en dat tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat heeft X2O in 2018 in petto?

We zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid, op alle vlakken. We hebben ons assortiment fel uitgebreid en hebben nieuwe winkels geopend in België en Nederland. In 2018 willen we deze groei nog verder versterken. We werken daarnaast ook aan onze bereikbaarheid voor klanten. We zetten meer in op online, en ook onze customer care zal worden uitgebreid, zodat het voor klanten makkelijker wordt ons te bereiken.

Op het vlak van ons assortiment kan ik nog niet veel verklappen, maar wel dat er in het najaar staat er nog een grote lancering aankomt. En natuurlijk willen we ook in 2018 nog meer showrooms in binnen- en buitenland openen.  

Gaan jullie dan ook volop aanwerven?

Absoluut. We hebben hier trouwens een speciale job corner aan onze stand. Iedereen is welkom, want we willen de juiste mensen aantrekken om ons team te versterken in de winkels en in ons hoofdkantoor. Dus wil je terechtkomen in een ambitieuze omgeving vol gepassioneerde mensen, kijk dan zeker eens op werkenbijx2o.be, of kom kennismaken met het team op Batibouw.

Wat zijn jullie populairste producten?

De Mitra Elements-collectie blijft het heel goed doen. Deze reeks is populair omdat je zelf naar hartenlust kan mixen en matchen, en zo de badkamer van je dromen kunt samenstellen.

We merken ook een groeiende populariteit van solid surface, het kwalitatieve composietmateriaal dat we gebruiken voor wastafels en baden.

Vroeger waren er enkel vrijstaande baden in dit materiaal terug te vinden, maar nu zijn er ook hoekbaden en halfvrijstaande baden aan de collectie toegevoegd. Zo kunnen zelfs minder ruime badkamers toch uitpakken met deze klassevolle badkuipen.

Maar door onze ongeziene prijs-kwaliteitsverhouding en de uitgebreide garantie op het grootste deel van ons assortiment, zijn eigenlijk al onze producten erg populair.

Wat maakt X2O uniek?

We hebben echt badkamers voor iedereen: van de budgetshopper tot de luxefanaat. En dat in elke stijl. Dus wat voor badkamer je ook zoekt, we hebben altijd iets in ons assortiment dat bij je past. Dat zie je ook in onze showrooms: daar staan gemiddeld 70 opstellingen in echt alle mogelijke stijlen en prijsklassen. In welke prijsklasse je ook zoekt: we bieden altijd de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding.  

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vragen hebt over afmetingen. Wat zijn goede afmetingen voor een hangtoilet, of voor een inloopdouche? Hoe groot is een comfortabel bad? Wat is de ideale afstand tussen de wastafel en de kraan? De ideale hoogte voor de plaatsing van een douchekop? Tijd voor antwoorden!

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’. Dit innovatieve materiaal is steeds populairder in de badkamer. En terecht! Ontdek de verschillende voordelen en toepassingen van deze blijvende topper.

Tips voor het kiezen van het juiste toilet

We gebruiken meermaals per dag het toilet. En als je weet dat we er gemiddeld zo’n 43 uur per jaar op onze porseleinen troon doorbrengen, dan mag die best comfortabel en functioneel zijn. Aan welke eisen moet jouw toilet voldoen zodat je helemaal op je gemak bent? Ontdek enkel tips en eigenschappen om gemakkelijker jouw perfecte toilet te vinden.

Dit zijn de badkamertrends in 2020

Plannen om in 2020 je badkamer te renoveren? Ontdek de top 7 badkamertrends 2020 en je bent weer helemaal mee!

Waarop letten bij aankoop van een douche of bad?

Een ontspannend bad of een verkwikkende douche, het kan deugd doen. Zeker na een drukke (werk)dag. Voorzie dan ook een plek in je droombadkamer voor een luxueuze douche of een royaal bad. Dat hoeft heus geen rib uit je lijf te kosten. Wij helpen je graag kiezen!