Ontdek jouw ideale match, met de tindertool van Kwadro

Kwadro kan een heel onafhankelijk advies uitbrengen naar potentiële klanten. Ze hebben niet alleen de 3 verschillende materialen, hout, pvc & aluminium, maar binnen elk materiaal ook nog eens 3 lijnen. Doordat de 3 materialen kunnen aangeboden worden, kan er ook een mix gemaakt worden tussen deze 3. De ramen kunnen bijvoorbeeld in pvc aangeboden worden, terwijl de voordeur in hout wordt aangeboden. De grote raampartijen zullen dan weer in aluminium genomen worden.

Het advies naar de klanten, los van trainingen van de medewerkers, gebeurt sinds kort ook via de nieuwe tindertool op kwadro.be die de klant naar de ideale match gaat begeleiden. Ondek hem nu al tijdens batibouw 2018!

Meer nieuws over Batibouw 2018

Batibouw 2018 - Een vleugje magie in huis met de nieuwe gordijnencollectie van Disney & VELUX Goodnight

Ondergedompeld worden in de sprookjeswereld van Anna en Elsa, gaan slapen in het gezelschap van Winnie the Pooh en zijn vriendjes of dromen aan hoge snelheid naast Bliksem Mc Queen: de nieuwe collectie gordijnen van Disney & VELUX Goodnight zal kinderkamers vullen met magie en creativiteit. 

Batibouw 2018 - Nieuw op Batibouw: een groots tuinproject

Batibouw pakt dit jaar uit met een vernieuwde editie van de Garden Room. Nieuw dit jaar is dat de tuin zich bevindt in één grote tent. Alles is verwerkt in één groot project: terrastegels, klinkers, beplanting, veranda’s, zwembaden, enzovoort...

Batibouw 2018 - Marshalls ontwikkelt eenvoudig te plaatsen klinkers

Tijdens Batibouw presenteert Marshalls talloze nieuwe producten. Vijf nieuwe gepatenteerde replicastenen vullen het reeds ruime klinkerassortiment aan

Batibouw 2018 - Porotherm dryfix van Wienerberger

Wienerberger introduceert met Porotherm Dryfix een baanbrekende techniek voor bouwen met PLS lijmstenen. Met de Porotherm Dryfix extra spuitbus kan het voortaan nog sneller, beter en efficiënter.

Batibouw 2018 - Belisol pakt uit met 3 nieuwigheden

Een glazen vouwwand in je living die je volledig kan openschuiven … Zou dat niet geweldig zijn? De grens tussen binnen en buiten wordt zo erg klein. Met deze en andere nieuwigheden pakt Belisol uit op Batibouw.