Batibouw 2018 - Het is begonnen!

Tijdens de opbouw van Batibouw 2018 gaf Bart Van Den Kieboom voor de camera van Bouw & Wonen en Bouwinfo nuttige informatie voor iedereen die de komende 11 dagen naar Batibouw komt. Zo spreekt hij over de thema's van Batibouw 2018 en de goede voorbereiding die wel nodig is voor een bezoek aan de beurs. 

Meer nieuws over Batibouw 2020

Legrand, Netatmo en BTicino bundelen de krachten

 De Legrand Group neemt met zijn merken Legrand, Netatmo en BTicino een leidende rol in de smart home revolutie. Op Batibouw 2020 introduceert de groep dan ook een aantal belangrijke smart home innovaties…

Reynaers Aluminium toont op Batibouw 2020 de meest architecturale en duurzame oplossingen voor ultraslanke aluminium schuiframen

Moderne, vintage of klassieke architectuur delen meer dan ooit de uitgesproken voorkeur voor minimalistische raamprofielen. Reynaers Aluminium is trendsetter in het ontwikkelen van deze ultraslanke systemen. Op Batibouw 2020 toont de toonaangevende producent van aluminium raam- en deursystemen quasi onzichtbare profielen met de CP 130, CP 155 en Hi-Finity schuifraamsystemen met uiterst dunne profielen.

Reynaers Aluminium pakt uit met nieuwe stand op Batibouw 2020

 Reynaers Aluminium lanceert een nieuwe stand op Batibouw 2020. Voortaan kunnen bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren vanuit een ander perspectief bekijken. Dit jaar koos Reynaers Aluminium voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleeft de effecten van Reynaers innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

Small is beautiful: kleine keukens en badkamers zijn on trend

Inspiratie nodig voor een nieuwe keuken of badkamer? Elk jaar trekken vele bezoekers naar Batibouw om daar op maar liefst 115.000 m2 aan standruimte inspiratie op te doen. Kijken en aankomen mag, proeven vaak ook. Welke trends brengt 2020 op keuken- en badkamergebied? We geven je alvast een voorsmaakje. 

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE