Batibouw 2018 - Domoticasysteem van de architect

Ook dit jaar was duo tecno weer van de partij op batibouw. Met 2 nieuwigheden hadden ze daar ook alle reden toe.  Om te beginnen is er een volledig nieuwe touchscreen ontwikkeld, die door de gebruiker verregaand kan gepersonalisseerd worden. Daarnaast hebben ze een nieuwe reeks schakelaars uitgebracht, in verschillende materialen waaronder hout, steen, aluminium,... prachtig om te zien zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.  Al die nieuwigheden kosten natuurlijk geld, en daarom werd door de reporter ook de terechte vraag gesteld of het systeem nog wel betaalbaar was. Daar kwam een positief antwoord op, want een basis-installatie van het systeem begint al vanaf 1.200 euro.  Op het volledige systeem kunnen zowel alarm, audio-systemen, video-systemen, touscreens enzoverder op aangesloten worden.  

Meer nieuws over Batibouw 2018

Batibouw 2018- De sfeer van weleer

Wil jij helemaal mee zijn met de laatste interieurtrends? Wij geven je alvast een overzicht van de tegeltrends voor 2018. 

Batibouw 2018 - Batibouw 2018 zet het licht op groen voor zonneboilers!

Tijdens Batibouw 2018 tref in je in hal 12 tal van fabrikanten aan waarbij je terecht kan voor zonneboileroplossingen die ervoor zorgen dat je eenvoudig, milieuvriendelijk en bovenal heel goedkoop een groot deel van je warm water kan aanmaken door gebruik te maken van gratis zonnewarmte. De Belgische zonneboilerassociatie Belsolar en zijn online infoplatform www.InfoZonneBoiler.be wijzen erop dat het nu hét moment is om een zonneboiler te installeren, vermits de premies voor zonneboilers vanaf 2019 zullen dalen. En dat je daarvoor best aanklopt bij een lid van Belsolar, want enkel deze fabrikanten staan vermeld op de ‘Green list’ van netbeheerders Eandis en Infrax als aanbieders van zonnecollectoren die recht geven op een premie.

Batibouw 2018 - Badkamerspecialist X2O pakt op Batibouw uit met breedste assortiment ooit

Elk gezin verdient een mooie, functionele badkamer. En dat heeft X2O, de marktleider in de particuliere badkamermarkt, begrepen. Van budgetvriendelijke kwaliteitsproducten tot tijdloze designs en high-end totaaloplossingen; de badkamerspecialist is er voor iedereen. En in 2018 meer dan ooit. Op Batibouw stelt X2O met trots zijn uitgebreide assortiment voor, vol nieuwe designs aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Batibouw 2018 - Gevelsteen Imperium - Nu ook in Iluzo formaat!

Kom tijdens Batibouw 2018 de stand van Wienerberger bezoeken.  De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Dankzij het kaleilaagje waarmee de gevelsteen is afgewerkt, krijgen gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat.

Batibouw 2018 - Ontdek hét slimme thermische schuifraam Confort Smartline XS

SAPA investeert fors in innovatie en verdere evolutie van de systemen. Zo stelt SAPA op Batibouw diverse belangrijke nieuwigheden voor die het gamma qua design, thermiciteit en verwerkingsgemak verder optimaliseren. Innovatieve aluminium profielsystemen die passen bij elke bouwstijl. Ontdek ze allemaal in paleis 4, stand 4317.