Bis 2016 : Wat valt er te beleven?

Bis 2016 vindt plaat in Flanders Expo van 8 tot 16 oktober. Bis, de bouwbeurs is omgetoverd to Bis, Bouw- en inspiratiesalon. Maar wat mag je er nu verwachten. Bekijk vlug dit filmpje, waardoor je de sfeer al eens kan opsnuiven!

Meer nieuws over Bis 2016

Nu investeren in vastgoed, de beste belegging!

Heel wat Belgen worstelen momenteel met de vraag wat te doen met hun spaargeld. Studies wijzen allen in dezelfde richting : investeren in vastgoed is veilig én rendabel. Daarbij bieden vooral nieuwe woningen heel wat voordelen : hoog rendement want geen renovatiekosten in het vooruitzicht, extra zekerheid door gebruik van nieuwe duurzame materialen, en zeer milieuvriendelijk door een hoge energie-efficiëntie.  

BIS 2016 in beeld!

Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her-)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 8 en 16 oktober 2016 één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kan vinden: bis, de bouwbeurs! Onze reporters trokken er zaterdag met fototoestel en camera op uit om de leukste standen en eyecatchers in beeld te brengen.

Bis 2016 : Een podium voor jonge ondernemers!

Het is niet makkelijk om als startend bedrijf uit de bouwsector de broodnodige naambekendheid en klanten te werven. Daarom geeft bis voor het derde jaar op rij een duwtje in de rug aan jonge, gedreven ondernemers die zichzelf en hun activiteiten op een originele manier in de kijker zetten. 

Bis 2016 : Compact en comfortabel wonen – het kan!

Vandaag woont de gemiddelde Belg op 120 m². Een groeiende bevolking, minder beschikbare ruimte, dure bouwgronden, en de nood aan betaalbare en energiezuinige woningen sturen ons richting kleine woonentiteiten waarin het toch aangenaam wonen is.

Bis 2016 : Gratis Professioneel Advies!

Op zoek naar persoonlijk advies? Bis 2016 organiseert naar jaarlijks gewoonte advies@bis waar niet de verkoop maar wel het goede objectieve advies centraal staat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter …