BIS 2016 : Dit is BIS, Bouw & Inspiratiesalon

Bis beurs is ondertussen uitgegroeid van een kleine bouwbeurs, naar een heus Bouw & Inspiratiesalon waar iedereen die wil bouwen, verbouwen, BENoveren, zijn hartje kan ophalen.  In deze korte video, tonen we enkele sfeerbeelden van deze gezellige, doch zeer interessante bouwbeurs!  

 

Meer nieuws over Bis 2016

Bis beurs 2016 : Tommelein geeft het BENOveer-startschot

Op zaterdag 8 oktober lanceerde Bart Tommelein het nieuwe werkwoord ‘BENOveren’ tijdens de officiële opening van het bouw- en immobiliënsalon bis (van 8 tot 16 oktober in Flanders Expo Gent). De Vlaamse minister van Energie gaf hiermee ook het startschot voor de informatiecampagne die de Vlaamse Overheid vandaag lanceert, zowel voor particulieren als voor professionelen in de bouwsector. 

Bis 2016 : Een podium voor jonge ondernemers!

Het is niet makkelijk om als startend bedrijf uit de bouwsector de broodnodige naambekendheid en klanten te werven. Daarom geeft bis voor het derde jaar op rij een duwtje in de rug aan jonge, gedreven ondernemers die zichzelf en hun activiteiten op een originele manier in de kijker zetten. 

Bis 2016 : Architectuurwedstrijd

Voor het 8ste opeenvolgende jaar organiseerde bis haar architectuurwedstrijd. Na ‘Recente renovaties (2009), ‘Recente duurzame projecten’ (2010), ‘Buiten in de binnenstad’ (2011), ‘Wonen en werken’ (2012), ‘Wonen in appartementen’ (2013), ‘Een nieuw leven voor villa’s en fermettes’ (2014), ‘Zichten’ (2015), was thema voor 2016: ‘Nieuwe architectuurconcepten die een antwoord bieden op de energie- en mobiliteitseisen’.

Bis 2016 : Gratis Professioneel Advies!

Op zoek naar persoonlijk advies? Bis 2016 organiseert naar jaarlijks gewoonte advies@bis waar niet de verkoop maar wel het goede objectieve advies centraal staat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter …

 

Nu investeren in vastgoed, de beste belegging!

Heel wat Belgen worstelen momenteel met de vraag wat te doen met hun spaargeld. Studies wijzen allen in dezelfde richting : investeren in vastgoed is veilig én rendabel. Daarbij bieden vooral nieuwe woningen heel wat voordelen : hoog rendement want geen renovatiekosten in het vooruitzicht, extra zekerheid door gebruik van nieuwe duurzame materialen, en zeer milieuvriendelijk door een hoge energie-efficiëntie.  

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE