A-Solution, oplossingen voor domotica en beveiliging

Wil je zelf aan de slag om je domotica- of elektriciteitsinstallatie te plaatsen? Wil je zelf je alarm plaatsen? Dan ben je bij A-Solution aan het juiste adres. Zij helpen je met de volledige installatieç

Meer nieuws over Batibouw 2017

BATIBOUW 2017 opent zijn deuren van 16 tot 26 februari in Brussel Expo

Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari 2017 gaat BATIBOUW opnieuw van start. Laat je bijstaan door een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector. Alle hallen van Brussels Expo zullen gedurende batibouw 2017 worden ingepalmd door deze exposanten. Schrijf deze tiendaagse beurs alvast in uw agenda! 

Duco onthult tijdens Batibouw 2017 het geheim van gezond en betaalbaar wonen

Net zoals een duizendtal exposanten maakt ook Duco zich op voor een nieuwe editie van Batibouw 2017. Dat het nog tot donderdag 16 februari wachten is tot de deuren van de belangrijkste Belgische beurs voor de bouw-, renovatie- en woonsector voor de 58ste keer openzwaaien, weerhoudt de ventilatiespecialist niet om toch al even vooruit te blikken. Dan vormt paleis 12, stand 501 het uitstalraam voor alle particulieren en professionelen met concrete bouw- of verbouwplannen die het geheim van gezond en betaalbaar wonen willen ontrafelen. Met zijn totaaltoepassingen laat Duco het grote publiek zien dat de oplossing binnen handbereik ligt.

Esoleren: verbeter de energieprestatie van je woning

Jan N. wilde de energieprestatie van zijn woning verbeteren. Maar ook genieten van de tijdloze uitstraling van baksteen. Twee ambities die hij met esoleren kon invullen.

Batibouw 2017 : Keuken : Van Louter functioneel tot luxueuze leefruimte

Paleis 11 van de Heizel worden naar goede gewoonte alle zintuigen opnieuw verwend tijdens BATIBOUW 2017. Want in het paleis van de keukens kunnen de bezoekers de nieuwste trends niet alleen voelen en zien, maar dankzij de chefs die er de toestellen testen en demonstreren, wordt ook hun reuk- en smaakzin verwend.

Batibouw 2017 : De nieuwe badkamertrends zijn tijdlozer dan ooit

U brengt gemiddeld 1 jaar, 7 maanden en 15 dagen van uw leven door in de badkamer. Dat is behoorlijk lang, inderdaad. Daarom is het zo belangrijk dat u een badkamer kiest waarop u nooit uitgekeken raakt. Met strak design maakt u een tijdloze keuze. Dat is geen toeval, want volgens het woordenboek staat "strak" voor méér dan alleen puur, afgemeten en uitgebalanceerd. Het betekent ook "uitstekend". En u raadt het al: deze betekenissen zijn allemaal van toepassing op de innovaties in het X2O assortiment.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE