Batibouw 2017: Trends en Nieuwigheden in de badkamer

Een badkamer is door de tijd heen verandert van een plaats waar je enkel en alleen kwam om je te wassen, naar een plek die rust & ontspanning moet uitstralen. Tom Bild ging tijdens Batibouw langs bij badkamerspecialiest X2O, om eens uit te zoeken met welke innovaties zij dit jaar uitpakken.

Meer nieuws van X2O Badkamers NV

X2O opent gloednieuwe vestiging in Hasselt

Op 15 november opende X2O de deuren van een gloednieuwe showroom in Hasselt

De nieuwste X²O collecties zijn meteen toonaangevend in badkamerdesign

Badkamerspecialist X²O zorgt met zijn nieuwe collecties voor een frisse wind in badkamerland. Bij de badkamermeubelen is de modulaire designtopper Mitra Elements een echte blikvanger. Ook de acht solid surface vrijstaande baden trekken de aandacht. En met zijn nieuwe inloopdouches ziet X²O het ‘groots’. De modellen van Balmani Grande zijn nu beschikbaar in hoogtes tot 260 centimeter. Kortom, X²O maakt state-of-the-art badkamerdesign meer dan ooit toegankelijk voor de particulier.

Trends in de badkamer

Met de juiste kleuren, toebehoren, materialen en accessoires tover je de badkamer om tot een oase van rust. Graag schotelen we je een selectie trends en nieuwigheden voor. Laat je inspireren en schakel over op de relaxmodus!

Kleine badkamer? Denk groots!

Heb je een kleine badkamer en snak je naar ruimte en een luxueus gevoel? Haal dan alles uit de kast! Met een slimme indeling, handige opbergmiddelen en optische trucs kom je al een heel eind verder.

Inloopdouches en inbouwdouchekranen

Inloopdouches zijn ‘here to stay’. Deze douches winnen jaar na jaar aan populariteit en dat verbaast niet: ze hebben een verfrissende en revitaliserende kracht, ogen bijzonder fraai, wekken een ruimtelijk gevoel op en zijn volledig afgestemd op de noden van je badkamer. Maar hoe ziet zo’n inloopdouche er nu precies uit?