Batibouw Daily Report : Ruwbouwmaterialen in hal 4 & 5

Op de 2e dag voor het grote publiek tijdens batibouw ben ik op zoek gegaan naar nieuwigheden, of leuke dingen in Hal 4 & 5, 2 paleizen waar je ruwbouwmaterialen kunt terugvinden. Het was een leuke, maar vermoeiende boeiende dag.  Tom Bild van Blix.tv ging op zoek naar nieuwigheden & leuke dingen in deze 2 paleizen.  Na een tochthond, kon hij zelf proberen om een Ytongsteen te plaatsen, vond hij een nieuw type isolatieplaat van Recticel die nog beter isoleert, en kon hij uitrusten in een geluidsarme kamer...  Een bloopertje moest ook vandaag weer kunnen natuurlijk :s.  

Meer nieuws over Batibouw 2017

Batibouw 2017 : Verticale aluminium gevelbekleding

Verticale gevelbekleding zorgt voor een nieuwe dimensie in de strakke en pure look waar heel wat (ver)bouwers naar op zoek zijn. Renson had met de Linius lamellen al een horizontale aluminium gevelbekleding in het assortiment, maar met de verschillende types – onderling combineerbare – verticale lamellen en bijbehorende invullingen, creëert het een eindeloos aantal extra mogelijkheden voor vernieuwende ontwerpen in het straatbeeld.

Batibouw 2017 : Win 1 van de 10 waardebonnen van €1.000

Voor wie op zoek is naar een originele baksteen moet op Batibouw 2017 zeker het nieuwste gamma van Vandersanden Group bekijken. 5  zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking en 6 bakstenen in het nieuwe langformaat 40.  Kiest u voor één van deze meest recent ontwikkelde bakstenen, dan profiteert u van een exclusieve lanceringskorting van €250. Deze korting is een Batibouwactie. Bezoek de stand van Vandersanden Group en vraag naar uw kortingsbon. 

Batibouw 2017 : De modulaire lichtstraten van VELUX

De modulaire lichtstraat van VELUX is vanaf maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters voor particulieren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis.

Batibouw 2017 opent deze week zijn deuren!

Het aftellen naar BATIBOUW 2017 is volop bezig! Over enkele dagen vindt op Brussels Expo de 58ste editie van het grootse bouw-, renovatie en interieursalon van België plaats. Ontdek enkele nieuwigheden en praktische informatie om uw bezoek goed voor te bereiden.

Batibouw 2017 : 5 redenen om Vasco te bezoeken!

Op 16 februari opent Batibouw 2017 opnieuw zijn deuren. Design en Innovatie zijn al decennia lang dé speerpunten in Vasco’s bedrijfsfilosofie. Bezoek daarom zeker onze stand en ontdek al onze nieuwigheden op vlak van Radiatoren, Ventilatie, Vloerverwarming en Koeling. Naar goede gewoonte hebben we een uitgebreid magazine ontwikkeld dat u hier kan downloaden. Het Vasco-team kijkt uit naar uw komst en staat u graag te woord ! Tot op Batibouw (Vasco-stand 12.101)!