Batibouw Daily report : Home automation & smart homes

Vandaag ging Tom Bild langs in Paleis 9. Het paleis waar je alles kunt terugvinden over smart homes, home automation, domotica, audio, videofonie, parlofonie... Kortom alles wat ook maar technisch is vind je daar terug.  Kijk vlug welke nieuwe trends Tom vandaag ontdekt heeft!

Meer nieuws over Batibouw 2017

Batibouw 2017 : De nieuwe badkamertrends zijn tijdlozer dan ooit

U brengt gemiddeld 1 jaar, 7 maanden en 15 dagen van uw leven door in de badkamer. Dat is behoorlijk lang, inderdaad. Daarom is het zo belangrijk dat u een badkamer kiest waarop u nooit uitgekeken raakt. Met strak design maakt u een tijdloze keuze. Dat is geen toeval, want volgens het woordenboek staat "strak" voor méér dan alleen puur, afgemeten en uitgebalanceerd. Het betekent ook "uitstekend". En u raadt het al: deze betekenissen zijn allemaal van toepassing op de innovaties in het X2O assortiment.

Batibouw 2017 : Keuken : Van Louter functioneel tot luxueuze leefruimte

Paleis 11 van de Heizel worden naar goede gewoonte alle zintuigen opnieuw verwend tijdens BATIBOUW 2017. Want in het paleis van de keukens kunnen de bezoekers de nieuwste trends niet alleen voelen en zien, maar dankzij de chefs die er de toestellen testen en demonstreren, wordt ook hun reuk- en smaakzin verwend.

Batibouw 2017 : Vastgoed: de keuze van de slimme belegger

Een eigen woning verwerven blijft de droom van zowat iedere Belg. En ruim 70% van onze landgenoten slaagt daar in. Al gaan we wel kleiner en vaker in de stad wonen om zo binnen het beschikbare budget te wonen en te ontspannen. De trend creëert nieuwe markten voor projectontwikkelaars en bouwondernemingen. BATIBOUW 2017 speelt daar op in met een nieuw initiatief: de Immovillage. Het concept brengt verschillende vastgoedsectoren samen en werpt zo een uniek licht op de immomarkt.

Batibouw 2017 : Baas over je eigen woning dankzij geïntegreerde sturingen

De fabrikanten uit paleis 9 van Batibouw 2017 kunnen je helpen met uw "connectieproblemen".  Iedereen moet tegenwoordig altijd & overal verbonden zijn met de rest van de wereld, en die trend zet zich ook door in onze woningen waar we tegenwoordig spreken over slimme huishoudtoestellen, connectiviteit & energiezuinige daglichtsturingen en CO2-censoren.  

Batibouw 2017 : De kunst van milieuvriendelijk verwarmen in de kijker

Bij Vaillant valt er elke dag iemand in de prijzen op BATIBOUW 2017. Bezoekers van de Vaillant-stand krijgen namelijk de kans om deel te nemen aan een originele wedstrijd, die het milieubewustzijn wil stimuleren door hun creativiteit te prikkelen. Elke dag kiest een jury de origineelste bijdrage. Iedere winnaar sleept een uniek, gecertifieerd hedendaags kunstwerk in de wacht, van de hand van de gerenommeerde Brusselse street artist Denis Meyers. Met het frontpaneel van een milieuvriendelijke ecoTEC exclusive Green iQ condensatiegaswandketel als canvas, stralen deze kunstwerken stuk voor stuk de groene gedachte uit.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE