Batibouw Daily report : Home automation & smart homes

Vandaag ging Tom Bild langs in Paleis 9. Het paleis waar je alles kunt terugvinden over smart homes, home automation, domotica, audio, videofonie, parlofonie... Kortom alles wat ook maar technisch is vind je daar terug.  Kijk vlug welke nieuwe trends Tom vandaag ontdekt heeft!

Meer nieuws over Batibouw 2017

Batibouw 2017 : Baas over je eigen woning dankzij geïntegreerde sturingen

De fabrikanten uit paleis 9 van Batibouw 2017 kunnen je helpen met uw "connectieproblemen".  Iedereen moet tegenwoordig altijd & overal verbonden zijn met de rest van de wereld, en die trend zet zich ook door in onze woningen waar we tegenwoordig spreken over slimme huishoudtoestellen, connectiviteit & energiezuinige daglichtsturingen en CO2-censoren.  

Batibouw 2017 : De nieuwe badkamertrends zijn tijdlozer dan ooit

U brengt gemiddeld 1 jaar, 7 maanden en 15 dagen van uw leven door in de badkamer. Dat is behoorlijk lang, inderdaad. Daarom is het zo belangrijk dat u een badkamer kiest waarop u nooit uitgekeken raakt. Met strak design maakt u een tijdloze keuze. Dat is geen toeval, want volgens het woordenboek staat "strak" voor méér dan alleen puur, afgemeten en uitgebalanceerd. Het betekent ook "uitstekend". En u raadt het al: deze betekenissen zijn allemaal van toepassing op de innovaties in het X2O assortiment.

BATIBOUW 2017 door onze lens

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en dat geldt ook voor Batibouw… bekijk hier enkele mooie sfeerbeelden die wij hebben genomen tijdens de eerste dag op BATIBOUW.

Batibouw 2017 : Ga jij ook voor een smarthome?

Een huis wordt pas echt slim als alle aanwezige technieken met elkaar communiceren. En dat is net waarom de nummer 1 in huisautomatisering Niko, ventilatiespecialist Renson, VELUX en Reynaers Aluminium de handen in elkaar slaan. De vier marktleiders willen hiermee het leefcomfort naar een hoger niveau tillen, met het gebruiksgemak voor de bewoners als absolute prioriteit.

Op Batibouw 2017 wordt iedereen BEN!

Bijna-EnergieNeutraal (BEN)-bouwen wordt pas vanaf 2021 de verplichte norm voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, maar uiteraard doe je er beter aan om, als je een nieuwbouw plant, meteen nu al BEN te bouwen. Hoe je dat concreet aanpakt en hoe je dat betaalbaar houdt, leer je op de website www.IedereenBen.be waar coach Ben je doorheen de verschillende stappen gidst om je woning BEN te maken en ook heel wat financieringstips geeft. Liever face-to-face advies of een extra financiële stimulus als je BEN-bouwt? Volg dan het IedereenBen-parcours op Batibouw 2017…  

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE