Batibouw 2017 : Wat mag de bezoeker verwachten

Op Batibouw valt er altijd wel wat nieuws te rapen. In aanloop naar zijn Daily Reports ging Tom Bild alvast even langs bij Bart Van Den Kieboom van Fisa. Hij stelde een paar vragen en probeerde te weten te komen waarom je deze editie, Batibouw 2017, zeker moet bezoeken.

Wat valt er te beleven tijdens Batibouw 2017

Dat je keukens, badkamers, badkamermeubelen, gevelstenen, beton, terrasoverkappingen, isolatie in alle soorten & gewichten, toffe mensen, standhouders, eten, drinken zonnepanelen, enz. kunt bekijken op tijdens batibouw dat zul je wel al weten.  Maar waarom zou je dan toch nog komen?  Wist je bijvoorbeeld dat er een “Light Avenue” is gemaakt? Of dat je in de Astrid hal terecht komt in een “extra paleis” namelijk de Immo Village?  Zo zijn er nog allerlei verschillende nieuwigheden te rapen op batibouw, te veel om op te noemen. We kunnen maar 1 tip geven, en dat is dat je gewoon moet langskomen om te kijken & te beleven wat de nieuwigheden zijn in de wondere wereld van bouwen, verbouwen & wonen!

Hou zeker onze website in de gaten! Waarom? Héél eenvoudig! Iedere dag zal Tom Bild een paleis bezoeken. In die paleizen gaat hij op zoek naar nieuwigheden, leuke & lekkere dingen, speciale dingen die je zeker moet gezien hebben!