De opbouw van batibouw 2016

Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Tom Bild, de reporter van Blix.tv, ging batibouw 2016 bezoeken.  Jammer genoeg was hij een beetje te vroeg, en waren ze nog volop aan het bouwen aan de standen. Wat hij allemaal gezien en beleefd heeft, kun je zien in deze hilarische video over de opbouw van batibouw!

Meer nieuws over Batibouw

Guillaume, Bjorn en Benjamin  vertellen over de 'Chipie toren'
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Vlieg toont levensgrote droomplekken van kinderen op BATIBOUW

Naast renovatieadvies en bouwmaterialen vind je op Batibouw 2015 vijf wonderlijke metershoge “droomplekken” van kinderen. Deze expo van Vlieg - het familieproject van CultuurNet Vlaanderen - is het sluitstuk van een grootscheepse actie die kinderen uitnodigt om stil te staan bij de kwaliteit van hun leefomgeving. Cultuurminister Sven Gatz opende vanmiddag de unieke themaexpo van het familieproject Vlieg.

Ontdek de evenementen tijdens BATIBOUW 2017

Het aftellen is begonnen: van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari vormt Brussels Expo het decor voor BATIBOUW, dé bouw-, renovatie-, en woonbeurs waar zo’n duizend exposanten samenkomen. Tijdens deze gelegenheid, waar exposanten, experten en bezoekers elkaar ontmoeten, vinden er verschillende evenementen plaats. Ontdek hieronder een greep uit het aanbod.

passief dakvenster van velux
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Passief dakvenster

Voor wie op zoek is naar een dakvenster met de beste Uw isolatiewaarde, stelt VELUX haar passief gecertifieerd dakvenster type GGU 008230 ter beschikking. Dit venster heeft een vijfvoudige beglazing, opgebouwd uit drievoudige beglazing gecombineerd met een dubbele binnenbeglazing.

Batibouw 2017 : Compleet vernieuwde generatie gascondensatieketels

Viessmann, producent van energie-efficiënte klimaatoplossingen presenteert op Batibouw 2017 een aantal vernieuwe gascondensatieketels. 

Bouwinfo op batibouw
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Bouwinfo.be op BATIBOUW 2016

Kom van 27 februari tem 6 maart naar Batibouw en kom langs op onze mediastand (adviespaleis, standnummer 10)! Wij geven een GRATIS boekenpakket en leuke gadgets aan iedere bezoeker die zich heeft geregistreerd op het Build for Life voordelenplatform. 

More video's of Batibouw