De opbouw van batibouw 2016

Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Tom Bild, de reporter van Blix.tv, ging batibouw 2016 bezoeken.  Jammer genoeg was hij een beetje te vroeg, en waren ze nog volop aan het bouwen aan de standen. Wat hij allemaal gezien en beleefd heeft, kun je zien in deze hilarische video over de opbouw van batibouw!

Meer nieuws over Batibouw

Batibouw 2018 - Winnaars Belgian Building Awards bekendgemaakt

Op donderdag 22 februari werden de volledig vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op BATIBOUW. Enkele realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven werden bekroond met welverdiende awards. BATIBOUW reikte de awards uit in samenwerking met Roularta, Redactiebureau Palindroom, de Confederatie Bouw, Ik ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be. Ook een aantal exposanten viel in de prijzen.

Bellus, de keramische lei vol superlatieven
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Wienerberger introduceert vernieuwende bouwoplossingen op Batibouw

Bellus: de keramische lei vol superlatieven

Met de Bellus presenteert Wienerberger de lichtste en dunste keramische lei die momenteel op de markt te vinden is. Het ideale product om oude leien en dakpannen te vervangen. Maar ook voor een nieuwbouw hebben deze keramische leien een onmiskenbare meerwaarde. Dankzij hun slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt een dak met Bellus keramische leien uiterst strak en hedendaags. Bovendien voldoet de Bellus aan de strenge eisen van het milieulabel natureplus.

Batibouw 2015 - winaar eco award
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Smappee wint ECO Award op BATIBOUW

Op dinsdag 3 maart heeft minister van Energie, Leefmilieu en Duurzame Ontwikkeling Marie-Christine Marghem op BATIBOUW de ECO Award uitgereikt. De ECO Award is de prijs voor de onderneming die op BATIBOUW het meest milieuvriendelijke product voorstelt of de meest opvallende nieuwe ecologische productiemethode hanteert. Dit jaar gaat de prijs naar Smappee (Paleis 9 Stand 310).

Batibouw 2017 : Kurk 2.0

Op Batibouw 2017 lanceert de Belgische kurkspecialist Santana (Paleis 6, stand 6.208)  kurk 2.0. De nieuwe geraffineerde kurktegels voor vloer of wand van de collectie Styled Cork laten de natuurlijke structuur van kurk zichtbaar en zijn beschikbaar in 23 trendkleuren.

Kermi Walk-In Basic : individueel, variabel, speciaal

De badkamer wordt steeds meer het middelpunt van onze woonomgeving, onder de vorm van ons eigenste vluchtoord, waarin we afstand kunnen nemen van de dagdagelijkse beslommeringen en ons ontspannen en op kracht komen.

More video's of Batibouw