Wat moet je weten over de levering van beton door Qlikbeton?

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Een bestelling geplaatst bij Qlikbeton? Bekijk deze video en ontdek hoe de levering van beton in z’n werk gaat. Volg de richtlijnen goed op voor een vlot verloop van de levering. Vragen over de inhoud van deze video, of de diensten van Qlikbeton? Neem vrijblijvend contact op.

Meer nieuws van Qlikbeton

Zwembad Qlikbeton
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Zelf een zwembad bouwen? Met een goede fundering in beton!

Droom je van een eigen zwembad in de tuin en wil Je hem zelf aanleggen? Begin dan goed voorbereid en volg enkele regels om een stevige, stabiele en duurzame constructie neer te zetten. Wij helpen je op weg.

Giet in enkele stappen de betonplaat voor je tuinhuis

Wil je een tuinhuis enkel voor je tuinmateriaal of  wil je eentje met alles erop en eraan? Of je nu een klein of groot tuinhuis wilt, wat zeker niet mag ontbreken is de betonnen fundering. En die giet je eenvoudig zelf! Lees het in onze gebruiksaanwijzing.

Giet zelf de betonfundering voor je garage of carport

Een garage of carport komt goed van pas. Je wagen staat goed beschut, je hebt zelf ook geen last van gure weersomstandigheden en ongenode gasten komen niet zomaar binnen. Wil je zelf je garage of carport bouwen? Start dan met een goede basis: een betonnen fundering. Hoe ga je hiermee aan de slag? We helpen je een handje.

Qlikbeton terras
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Zelf de betonplaat voor je terras gieten? Volg onze leidraad

Een mooi terras met uitzicht op de tuin is de kers op de taart van je woning. Een correct opgebouwd exemplaar met een stevige betonplaat is dan essentieel. Wat moet je weten als je zelf je betonnen dekplaat wilt gieten? We helpen je op weg.

Zelf beton maken voor dummies

Ontdek wat je precies nodig hebt om beton te maken. We leren je ook hoe je aan de slag gaat. Of kies voor snel en makkelijk: laat stortklaar beton leveren aan huis. Zo ben je zeker van een goede kwaliteit!