Introductie EPBonline.be

EPBonline.be, uw online EPB-verslaggeving in enkele eenvoudige stappen. EPBonine.be is eenvoudig, voordeling en gecertifieerd.  De veiligheid, ventilatie en veiligheidscoördinatie dient u via Xenadvies.be bij te bestellen, communicatie is via uw online dossier. Dankzij online gegevensinvoer en gestroomlijnde administratie is er meer ruimte voor advies op maat. Je beheerd je dossier(s) op één veilige en overzichtelijke plaats waar je dag en nacht toegang tot hebt. Uw dossier(s) via EPBonline.be zorgt ervoor dat je kan focussen op je project ivp op de administratie. EPBonline.be werkt snel, stip en opmaat van uw project! 

Meer nieuws van Xenadvies

Luchtdichtheidsmetingen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Potentieel voor intensieve ventilatie

Voor bouwaanvragen vanaf 2018 rekent de EPB met “potentieel voor intensieve ventilatie”. Dit betekent dat er gekeken wordt hoe intensief de woning geventileerd kan worden om oververhitting van de woning tegen te gaan. Dit is ter vervangingen van het “inbraakrisico”. 

Wat neem je meen aar een bouwbeurs?
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Wat neem je mee naar & van een bouwbeurs?

Bezoek aan de bouwbeurs, hoe begin je eraan als bouwheer? Wil je vooral informatie over die zaken die relevant zijn voor de EPB van uw woning, dan kan deze checklist een mooie leidraad betekenen!