Luminus: snelle depannage bij schade voor je hele woning

Waarom kiezen voor een snelle depannagedienst bij schade aan je woning? We vroegen het aan Patricia Pianet, een tevreden klant die al meermaals gebruik maakte van de service Luminus Woning Pechverhelping. Ze kan je rekenen op een professionele en snelle interventie bij plotse schade aan haar volledige woning: lekken, verstoppingen, kapotte verwarming, schade aan het dak, gebroken ramen, stormschade, enz.

Meer nieuws van Luminus

Vergelijk je energieverbruik: hoe scoor jij t.o.v. gelijkaardige gezinnen in je gemeente?

Verbruik jij thuis veel energie, of net niet? Zelfs met je jaarlijkse cijfers in kWh erbij is het moeilijk in te schatten hoe je het doet ten opzichte van het gemiddelde. Een goede tip: probeer deze handige vergelijktool eens. Daarmee vergelijk je in een vingerknip je elektriciteits- en gasverbruik met dat van andere inwoners uit je gemeente.

Hoe optimaliseer je je energieverbruik? Ontdek onze tips!

Door slim om te springen met energie kun je fiks besparen. Bovendien belandt er zo minder CO2 in de lucht. Benieuwd wat jij kan doen om energie te besparen? Ontdek onze beste bespaartips en kom te weten hoeveel euro jij jaarlijks kan besparen!

Een goede energieleverancier helpt je met besparen. En wel zo!

Een goede energieleverancier levert je niet alleen energie, maar helpt je ook om er verantwoord en zuinig mee om te springen. Op die manier daalt je energiefactuur en verkleint je ecologische voetafdruk. Win-win! Ontdek hoe een energieleverancier jou kan helpen besparen op je jaarlijkse energiekosten.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Wanneer is je cv-ketel aan vervanging toe? 5 niet te missen signalen!

Een oude cv-ketel verbruikt een stuk meer dan een nieuwe en de kans op onverwachte pannes verhoogt aanzienlijk. Allesbehalve ideaal! Benieuwd wanneer jouw verwarmingsketel aan vervanging toe is? We tippen je 5 niet te missen rode vlaggen. Denk eraan: met een nieuwe cv-ketel slaap je op beide oren en geniet je van een hoog rendement. Goed nieuws voor je energiefactuur!

thermostaat luminus
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Waarom kiezen voor een slimme thermostaat?

De slimme thermostaat heeft zijn naam niet gestolen. Hij weet alles over je energieverbruik en leefritme. Bovendien kan hij je centrale verwarming automatiseren én zuinig afstemmen op je behoeften. Ontdek handige functies en bespaar op je energiekosten.