Batibouw 2019 - Waarom bouwen met Livingwood

Kiezen voor Livingwood, is kiezen voor een héél persoonlijke aanpak. Voor alle klanten wordt de droomwoning ontworpen van een wit blad papier. Bij Livingwood hebben ze geen typewoningen waar uit kan gekozen worden, maar samen met de klant en een architect wordt er rond tafel gezeten om de woning van de klant zijn dromen te ontwerpen.  Deze persoonlijke aanpak is bij Livingwood héél belangrijk.

Naast deze persoonlijke aanpak zijn ook kwaliteit en snelheid belangrijk. Op 4 à 5 maanden kan de woning instapklaar opgeleverd worden als men voor het sleutel op de deur concept kiest. Er kunnen natuurlijk ook werken in eigen beheer uitgevoerd worden, dit in samenspraak met livinwood, wat waarschijnlijk wel zal leiden tot een iets langere bouwtijd.

Echt maatwerk, dat is de keuze waarom men voor Livingwood moet kiezen!

Meer nieuws van LivingWood

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!