Batibouw 2019 - Waarom bouwen met Livingwood

Kiezen voor Livingwood, is kiezen voor een héél persoonlijke aanpak. Voor alle klanten wordt de droomwoning ontworpen van een wit blad papier. Bij Livingwood hebben ze geen typewoningen waar uit kan gekozen worden, maar samen met de klant en een architect wordt er rond tafel gezeten om de woning van de klant zijn dromen te ontwerpen.  Deze persoonlijke aanpak is bij Livingwood héél belangrijk.

Naast deze persoonlijke aanpak zijn ook kwaliteit en snelheid belangrijk. Op 4 à 5 maanden kan de woning instapklaar opgeleverd worden als men voor het sleutel op de deur concept kiest. Er kunnen natuurlijk ook werken in eigen beheer uitgevoerd worden, dit in samenspraak met livinwood, wat waarschijnlijk wel zal leiden tot een iets langere bouwtijd.

Echt maatwerk, dat is de keuze waarom men voor Livingwood moet kiezen!

Meer nieuws van LivingWood

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Heb je interesse in een woning in houtskeletbouw? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Weet je niet goed wat je moet verwachten? Kom snel meer te weten over de mogelijke aanpak.

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Gaan we bouwen, dan denken we vaak aan de traditionele bouwmethode met steen. Maar het kan ook anders. We moeten op zoek naar een kwalitatieve, energiezuinige manier van bouwen. Houtskeletbouw bijvoorbeeld, past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Ontdek de vele voordelen.

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!