Kennismaking met het bouwproces van een houtskeletbouw woning

Als marktleider in houtskeletbouw wil Sibomat de evolutie van deze bouwmethode toelichten in deze video. 

In België  wint houtskeletbouw steeds meer aan populariteit omwille van verschillenden redenen, waaronder  in het bijzonder de unieke isolatiewaarde van de wanden.  Houtskeletbouw wordt ook steeds meer aanvaard door het grote publiek. De gebruikte technieken binnen de houtskeletbouw worden steeds verfijnder. 

Eigen aan een houtskeletbouw is natuurlijk de wandopbouw met isolatie. Die wordt bij Sibomat op een zeer precieze manier opgebouwd, waardoor de meest kwalitatieve wand ontstaat. Die kwaliteit uit zich op het vlak van energieprestatie, maar ook akoestiek, stevigheid en luchtdichtheid.

Een Sibomat-wand heeft een dikte van 42,5 centimeter. De wand bevat een leidingspouw, waarin alle leidingen worden weggewerkt, en wordt ook voorzien van een dampscherm en een dampdoorlatende folie om respectievelijk de luchtdichtheid en dampopenheid te garanderen..

De medewerkers van Sibomat weten u perfect te adviseren over welke wandopbouw bij uw project past. De wandopbouw van vandaag varieert ten opzichte van die van vroeger, en dat dankzij het voortdurend opvolgen en detecteren van technische nieuwigheden.

Meer informatie? Bezoek dan de website van Sibomat!  

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Sibomat NV

Wat is houtskeletbouw

Bouwen kan vandaag op heel wat manieren. Er is de traditionele methode met metselwerk, maar ook staalbouw en zelfs strobouw behoren tot de opties. Een steeds meer aan populariteit winnende bouwwijze is houtskeletbouw. Maar wat is dat precies?