LivingWood houtskeletbouw: de familie Van de Sompel vertelt over hun project in Veerle Laakdal

Een woning of villa in houtskeletbouw, iets voor jou? In deze video kan je de klantgetuigenis van de familie Van de Sompel uit Veerle Laakdal bekijken. Net zoals reeds 1500 klanten voor hen, deed de familie Van de Sompel een beroep op LivingWood om hun bouwdroom via houtskeletbouw te realiseren. Het was voor de familie de tweede maal dat zij bouwden en ze kozen voluit voor de houtskelet bouwmethode.

Het is vooral de persoonlijke aanpak van LivingWood die zij konden waarderen, mede met de concurrentiële prijs. De werfopvolging paste als een puzzeltje in mekaar, een beeldspraak die kan tellen. Het typeert de constructieve manier van samenwerken met de familie van de Sompel. Deze tevreden klant zou LivingWood zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. LivingWood realiseert bouwdromen via de houtskelet bouwmethode. Alle bouwstijlen zijn mogelijk zonder in te boeten aan architecturale mogelijkheden. Dankzij houtskeletbouw paswerk uit eigen atelier is dit allemaal bereikbaar. Lees meer over de aanpak van LivingWood.

LivingWood heeft kijkwoningen in Lille, Temse, Keerbergen en Sint-Niklaas. Maak hier je afspraak voor een bezoek.

Tip: vraag je gratis ideeënboek aan en ontdek meer dan 1500 inspirerende projecten.

Meer nieuws van LivingWood

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Heb je interesse in een woning in houtskeletbouw? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Weet je niet goed wat je moet verwachten? Kom snel meer te weten over de mogelijke aanpak.

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Gaan we bouwen, dan denken we vaak aan de traditionele bouwmethode met steen. Maar het kan ook anders. We moeten op zoek naar een kwalitatieve, energiezuinige manier van bouwen. Houtskeletbouw bijvoorbeeld, past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Ontdek de vele voordelen.

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!