LivingWood houtskeletbouw: de familie Keyenberg vertelt over hun project in Kasterlee

Een woning of villa in houtskeletbouw, iets voor jou? In deze video kan je de klantgetuigenis van de familie Keyenberg uit Kasterlee bekijken. Net zoals reeds 1500 klanten voor hen, deed de familie Keyenberg een beroep op LivingWood om hun bouwdroom via houtskeletbouw te realiseren. Het was voor de vanaf het opvragen van verschillende offertes meteen duidelijk dat ze met LivingWood in zee zouden gaan. Het contact met de vertegenwoordiger verliep in een constructieve sfeer en de prijs was concurrentieel.

Vanaf de technische bespreking ging de constructieve sfeer verder, daar werd bepaald dat er een strak budget diende gerespecteerd te worden. Zo is de familie achteraf niet voor verrassingen te komen staan bij de eindafrekening. Ook over de werfopvolging niets dan lof want tijdens de belangrijke fases in de opbouw kwam er telkens iemand van LivingWood op de werf om dit samen met hen te bekijken en mee op te volgen. Deze tevreden klant zou LivingWood zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

LivingWood realiseert bouwdromen via de houtskelet bouwmethode. Alle bouwstijlen zijn mogelijk zonder in te boeten aan architecturale mogelijkheden. Dankzij houtskeletbouw paswerk uit eigen atelier is dit allemaal bereikbaar. Lees meer over de aanpak van LivingWood.

LivingWood heeft kijkwoningen in Lille, Temse, Keerbergen en Sint-Niklaas. Maak hier je afspraak voor een bezoek.

Tip: vraag je gratis ideeënboek aan en ontdek meer dan 1500 inspirerende projecten.

Meer nieuws van LivingWood

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Heb je interesse in een woning in houtskeletbouw? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Weet je niet goed wat je moet verwachten? Kom snel meer te weten over de mogelijke aanpak.

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Gaan we bouwen, dan denken we vaak aan de traditionele bouwmethode met steen. Maar het kan ook anders. We moeten op zoek naar een kwalitatieve, energiezuinige manier van bouwen. Houtskeletbouw bijvoorbeeld, past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Ontdek de vele voordelen.

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!