LivingWood houtskeletbouw: hoe verloopt de opbouw van een woning met houtskelet?

Een woning of villa in houtskeletbouw, iets voor jou? In deze video kan je de opbouw van een LivingWood houtskeletbouw woning bekijken. De opbouw van de houtskeletconstructie duurt slechts 1 à 2 dagen, omdat alle houtskeletwanden geprefabriceerd worden in de eigen schrijnwerkerij in Lille. Hier kunnen alle voorbereidingswerken van je houtskeletconstructie in droge omstandigheden uitgevoerd worden. De totale bouwtijd van de houtskeletbouw woning, vanaf fundering tot de overhandiging van de sleutels, duurt zo’n 3 à 4 maanden.

LivingWood realiseert je woondromen in de houtskelet bouwmethode. Wil je een moderne open woning of een halfopen bebouwing in pastorijstijl? Dankzij houtskelet maatwerk uit eigen atelier is dit allemaal mogelijk. Lees meer over de aanpak van LivingWood.

LivingWood heeft kijkwoningen in Lille, Temse, Keerbergen en Sint-Niklaas. Maak hier je afspraak voor een bezoek.

Tip: vraag je gratis ideeënboek aan en ontdek meer dan 1500 inspirerende projecten.

Meer nieuws van LivingWood

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Heb je interesse in een woning in houtskeletbouw? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Weet je niet goed wat je moet verwachten? Kom snel meer te weten over de mogelijke aanpak.

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Gaan we bouwen, dan denken we vaak aan de traditionele bouwmethode met steen. Maar het kan ook anders. We moeten op zoek naar een kwalitatieve, energiezuinige manier van bouwen. Houtskeletbouw bijvoorbeeld, past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Ontdek de vele voordelen.

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!