LivingWood houtskeletbouw: de familie Bergmans vertelt over hun project in Bonheiden

Een woning of villa in houtskeletbouw, iets voor jou? In deze video kan je de klantgetuigenis van familie Bergmans uit Bonheiden bekijken. Net zoals reeds 1500 klanten voor hen, deed de familie Bergmans een beroep op LivingWood om hun bouwdroom via de houtskeletbouw bouwmethode te realiseren. En deze expertise kon door de familie gesmaakt worden, zoals je zal kunnen zien in deze testimonial video.

Vooral konden zij de snelle opbouw van de houtskelet constructie waarderen, alsook de service tijdens opbouw van de houtskeletbouw woning.

LivingWood realiseert bouwdromen via de houtskelet bouwmethode. Alle bouwstijlen zijn mogelijk zonder in te boeten aan architecturale mogelijkheden. Dankzij houtskeletbouw paswerk uit eigen atelier is dit allemaal bereikbaar.

LivingWood heeft kijkwoningen in Lille, Temse, Keerbergen en Sint-Niklaas. Maak hier je afspraak voor een bezoek.

Bestel gratis het LivingWood ideeënboek met meer dan 1500 realisaties en laat je inspireren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem vrijblijvend contact op met LivingWood.

Meer nieuws van LivingWood

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!